Foto: Vida Press
Šobrīd visapspriestākais bēbītis pasaulē, protams, ir Masks jaunākais. Kolorītie vecāki publiski izziņojuši jaundzimušā vārdu – tas būšot X Æ A-12 Masks.

Miljardieris, kompānijas "Tesla" dibinātājs Īlons Masks šonedēļ kļuva par vēl vienu bērnu bagātāks – viņa draudzene, kanādiešu dziedātāja Graimsa laida pasaulē dēlu.

32 gadus vecajai Graimsai šis ir pirmais bērns, bet 48 gadus vecajam Maskam sestais.

Tūlīt pēc skaistā notikuma pāris par jaundzimušo paziņoja saziņas tīklā "Twitter", kur atklāja arīdzan dēlam plānoto vārdiņu, kas sastāv no burtu un ciparu kombinācijas.

Medijs "People" vēsta, ka tīri tehniski bērna vārds X Æ A-12 ir likumīgs un teorētiski reģistrējams, taču diez vai Kalifornijas štats to pieņems kā ASV derīgu personvārdu.

Tikmēr paskaidrojumā par dēla vārdu nedaudz kļūdījusies arī pati māmiņa, tviterī vēstot par to, ko katra vienība vārdā nozīmē.

Graimsa skaidro, ka burts 'X' apzīmē mainīgo nezināmo; 'Æ' – augstākais intelekts elfu valodā. Burtam 'A' ir divas nozīmes: pēc vienas tas apzīmē Greimsas mīļāko dziesmu "Ercenģeļi", pēc otras – 'A-12' esot vecāku mīļākās lidmašīnas SR-17 priekštecis.

Šeit arī Greimsa nokļūdījās, tvītā minot SR-17. Bērna tēvs metās misēkli izlabot, proti, pareizi esot SR-71.

Uz šo repliku jaunā māmiņa atbildēja, ka viņa nupat pārcietusi operāciju, jūtas knapi dzīva, tāpēc kļūdīšanās rakstībā ir piedodama.

Kā punkts uz i šā vārda pilnībā – cipars 12 apzīmē arī ķīniešu zodiaka pēdējo zīmi, kas ir Metāliskā Žurka, šis gads.

Tikmēr interneta asprāši joprojām pūlas noskaidrot, kā īsti jaundzimušā bērna vārds pareizi izrunājams.

"Delfi" jau vēstīja, ka miljardieris Masks ar dziedātāju ir kopā aptuveni divus gadus; pāris pagaidām nav vēstījuši par kāzu plāniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!