Kanāla "STV Pirmā!" realitātes šovs "Slavenības. Bez filtra'" skatītājiem atklāj ne tikai Magones Šutovienes dzīves peripetijas, bet ļauj sekot līdzi arī pašmāju populārākā "drag queen" Amuna Davis un viņa draugu ikdienai. Amuna vecāku dotajā vārdā ir Dāvis Ķimenis-Bergholds.

Kādā no šova sērijām Dāvis ar savu dzīvokļa biedreni Stefu pievērsušies šobrīd tik aktuālajam diētu jautājumam. Sevi Dāvis raksturo kā "mīlīgi pufīgu" un atklāj, ka lielākai daļai viņa biedru ir problēmas ar lieko svaru, taču ne mazāk svarīgi viņiem ir arī labi paēst.

Drakoniskām diētām Dāvis noteikti nav gatavs: "Es negribu neēst. Man patīk ēst. Tad es labāk esmu apaļš, ēdu un dabūšu kādu, kurš mīlēs mani tādu, kāds esmu," saka Dāvis un piebilst, ka viņš nekad neieturētu diētas, jo tā neesot nekāda dzīve.

"Mums patīk dzīvot, izbaudīt ēdienu, dzert garšīgus kokteiļus un ēst ko garšīgu. Kāda "tolka" pēc dzīvot, ja tu ēd salātlapas? Beigu beigās tu nomirsti, un viss, ko esi darījis dzīvē – ēdis salātus," ne bez humora saka Dāvis.

Seko līdzi košajai "draag queen" ikdienai no pirmdienas līdz ceturtdienai, realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" kanālā STV Pirmā!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!