Foto: Privātais arhīvs

Kamēr dziedātāja Kombuļu Inese pēc paziņojuma par šķiršanos no Paskvāles Adario (attēlā) turpina ar mediju starpniecību nomelnot laulāto draugu, itālis aizdomīgi klusē. Zvaigznes vīrs, kurš iepriekš aktīvi izpaudās sociālajos tīklos un komunicēja ar faniem, kopš aizbraukšanas no Latvijas ir kā akā iekritis un arī šķiršanās lietu nekomentē.

Paskvāle pameta Latviju pašā Līgo vakarā, pirms aizbraukšanas uzsverot, ka rudenī būs atpakaļ. "Mēs nekad pat domās neesam apsvēruši laulības šķiršanas iespēju! Ja es varētu, es apprecētu Inesi vēlreiz," "Delfi Izklaidei" pirms došanās apciemot radus klāstīja itālis.

Diemžēl jau pāris nedēļas pēc vīra aizbraukšanas Inese nāca klajā ar paziņojumu par šķiršanos. Un kopš šī paziņojuma māksliniece nerimstas – viņa turpina medijiem atklāt skarbas detaļas par Paskvāli un abu kopdzīvi.

Inese "Delfi Izklaidei" atklājusi, ka Paskvāle atrodas savā dzimtenē un Latvijā atgriezties netaisās, tāpēc aicina šķiršanās dokumentus sūtīt uz Itāliju. Māksliniece uzsver, ka šķiršanās ir viņas lēmums, tāpēc fanus dara aizdomīgus fakts, ka Paskvāle klusē.

Ja iepriekš itālis bija ļoti aktīvs "Facebook" lietotājs un dienas laikā varēja izvērst vairākas diskusijas par politiku un sociālām problēmām, kopš aizbraukšanas no Latvijas viņa sociālie tīkli klusē.

Vairāki Adario ģimenes fani, kuri iepriekš bija iecienījuši papļāpāt ar Paskvāli sociālajos tīklos, satraukti ziņo "Delfi Izklaidei", ka allaž sarunām atvērtais itālis, kurš vienmēr sniedzis atbildes uz fanu vēstulēm, jau nedēļām neatbild un pat nav iegriezies aplūkot jaunumus savos profilos.

Slavenās ģimenes fani pauž bažas, ka ārzemnieks Itālijā, iespējams, noslogots smagā darbā, kā dēļ viņam nemaz nav laika ieskatīties internetā. Iespējams, viņš pat nenojauš, kāda jezga sacelta aiz viņa muguras.

Zinot, ka Ineses un Paskvāles galvenais saziņas avots allaž bijis internets, uzticīgajos fanos šī situācija rada zināmu mulsumu.

Adario ģimenes gaitu sekotāji ir neizpratnē par to, kā pāris, kurš vēl pirms mēneša publiski klāstīja par lielo mīlu, vienojies par šķiršanos, ja Paskvāle šajā laikā internetam nav rādījies ne tuvumā.

Fani pauž cerību, ka dīvainā situācija vēl var sakārtoties – iespējams, Ineses dusmas norims, bet Paskvāle, sapelnījis labu naudiņu, rudenī atgriezīsies Latvijā, nemaz nenojaušot, kas šeit noticis aiz viņa muguras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!