Foto: LETA

Hokeja vārtsargs Artūrs Šilovs savu nākamo sieviņu noskatīja, būdams 10. klasē un 16 gadus vecs, šonedēļ raksta žurnāls "Privātā Dzīve". Viņš un sieva Vendija mācījušies Ziemeļvalstu ģimnāzijā. Abi ir precējušies jau trīsarpus gadus.

Vendija Šilova savu mīļoto cilvēku sauc par lauvu: "Artūrs ir spēcīgs, ļoti mērķtiecīgs, drosmīgs un neatlaidīgs. Viņš tieksies pēc sava mērķa kā pēc medījuma. Tāpēc man viņš vienmēr būs lauva," izdevumam "Privātā Dzīve" saka vārtsarga kundze.

Šilovu pāra mīlasstāsts aizsācies 10. klasē – abi sēdējuši vienā solā. Panākumu potenciālu Vendija redzējusi jau uzreiz, viņa arīdzan uzskata, ka reiz arī Stenlija kauss būs vīra rokās. "Kad iepazināmies, Artūrs man daudz stāstīja par NHL spēlētāju Andreju Vasiļevski, kurš viņam bija liels elks," atceras Vendija Šilova.

No bildinājuma līdz kāzām pagāja pusgads. Artūrs savas izredzētās roku lūdzis 2019. gada martā, dienā, kad viņš pēdējoreiz spēlējis HK "Rīga" mačā pret HK "Mogo". Abu kāzas augustā bijušas klusas, par tām zinājis vien retais. Kā tagad saka Vendija, sajūtas mazliet kā Romeo un Džuljetai, jo pirms kāzām abi izgājuši cauri arī grūtībām. Viņi arī saņēmuši jautājumus, vai nav par agru tādā vecumā laulāties, taču Vendija saka, ka abi bijuši pārliecināti par savām attiecībām.

Ikdienā Vendija dzīvo Latvijā, mācās par kosmetoloģi un strādā par viesmīli. Savukārt vīrs lielākoties uzturas Kanādā, kur spēlē Ebotsfordas "Canucks". Pēdējoreiz ilgāku laiku kopā abi pavadīja pērnā gada novembrī, kad sieva divas nedēļas viesojās pie Šilova. Par pārcelšanos turp viņa varētu domāt vien pēc studiju pabeigšanas. Ierasta lieta ir saņemt vīra gādātus ziedus, – tos Latvijā Vendijai piegādā kurjers. Šilovu pāris arīdzan iegādājies zirgu vārdā Bella, un vēl viņiem ir divi kaķi. Par dzīvniekiem dzimtenē rūpējas Vendija.

Kā žurnālam atklāj Šilova kundze, pasaules čempionāta spēles viņa vēroja mājās kopā ar savu ģimeni; uz Tamperi nedevās mācību dēļ. Taču Vendija ir gatava apdomāt soctīklotāju piedāvājumus uzrīkot Šiloviem lielas kāzas. Par fanu solījumiem vairāk var lasīt šeit.

Vairāk par Artūra un Vendijas mīlasstāstu lasi 30. maija izdevumā "Privātā Dzīve!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!