Foto: Privātais arhīvs

Latvijas rallijkrosa pilots Reinis Nitišs mazu brīdi pirms Līgo svētkiem kopā ar savu mīļoto Lauru Smani devušies uz Itāliju, kur abi pilnu krūti izbaudījuši atvaļinājumu. Abi savus sekotājus ar sociālo tīklu starpniecību iepriecinājuši ar mīlas pilnajām fotogrāfijām no saulainā ceļojuma.

Lai gan abi savas attiecības sociālajos tīklos ļoti neafišē, ceļojuma laikā abi iepriecinājuši savus sekotājus ar kopīgām fotogrāfijām un īsajiem "Instagram" video stāstiem, kas izdzēšas pēc 24 stundām.

Pāris paviesojies ne tikai Jeselo, bet arī romantiskajā Venēcijā un citviet Itālijā. Abi apskatījuši Veronas arēnu, izbraukuši pa Venēcijas kanāliem, kā arī pabijuši citās tūristu iecienītās vietas.

Ceļojuma laikā nosvinēta arī Lauras dzimšanas diena – autosportists mīļoto jau no paša rīta pārsteidzis ar gardām brokastīm un šampanieti.

Kā "Instagram" atzinis Reinis, viņš neatminoties, kad viņam būtu bijušas brīvdienas bez dalības autosportā. Tāpat autosportists atklājis, ka nevar vien sagaidīt nākamās sacīkstes Holjē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!