Piektdien, 7. martā, TV3 skatītāju novērtējumam tika sniegta humoršova Valstī viss ir kārtībā kārtējā epizode, kurā īpašs sižets tika veltīts selfiju neprātam, kurš jau kādu laiciņu pārņēmis pasauli.

Selfiju jeb pašportretu veidošana, pateicoties viedtālruņiem un sociālajiem tīkliem, kļuvusi ļoti populāra, un Valstī viss ir kārtībā veidotāji jaunākajā pārraides epizodē padalījās ar vairākiem padomiem, kā izveidot skaistu selfiju.

Šajā sižetā galvenā loma bija uzticēta jokdarim Valteram Krauzem, kurš iejutās Emanuela Selfija tēlā un sniedza norādījumus, kā pareizi jāveido pašportreti, savukārt atraktīvās raidījuma sejas Baiba Sipeniece - Gavare un Nadežda Kokina (visi attēlā) izpildīja viņa dotos norādījumus.

Selfiju veidošanas padomdevējs dāmām sniedza vairākus viedus norādījumus, kuri jāņem vērā, lai selfijs būtu ideāls - Emanuels paskaidroja, kā pareizi savilkt lūpas "bantītē" un kā pareizi pozēt. Tāpat viņš atklāja, kā parastā sniega čupā izveidot pašportretu, lai izskatītos, ka tas tapis kalnos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!