Foto: Kadrs no video

Par sevi sabiedrībai atkal atgādinājusi populārā krievu balerīna Anastasija Voločkova, kura nereti tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām Krievijas slavenībām. Šonedēļ viņa atkal izpelnījusies nosodījumu un nievas.

Voločkova teju katru savu soli dokumentē sociālajos tīklos, un nereti viņas publicētie kadri izraisa plašu ažiotāžu. Šonedēļ dedzīgi apspriests tiek video, kurā balerīna savu kaķi ar varu mēģina uzlikt uz ledus daļēji aizsalušā baļļā.

Kā saviem faniem atklājusi Voločkova, viņa vēlējusies savu kaķīti Lakiju norūdīt, bet viņš pretojies. Balerīnas mēģinājumi runci iedabūt baļļā sadusmojuši ne vienu vien dzīvnieku mīļotāju, un ļaudis komentāros nav skopojušies ar nicinošiem izteikumiem.

"Mēģinājums norūdīt Lakiju izvērtās neveiksmīgs. Viņš atšķirībā no manis baidās no ledusauksta ūdens un ledus, uz kura es gribēju viņu uzlikt," video aprakstā vēstījusi Voločkova, un sižetā redzams, kā kaķis izraujas viņai no rokām.

Kupls komentētāju pulciņš Voločkovai pārmetis cietsirdīgu izturēšanos pret dzīvnieku. Tāpat arī daudzi viņu apsaukājuši un pat apšaubījuši skatuves mākslinieces garīgās veselības stāvokli.

Savukārt citi uzjautrinājušies par faktu, ka balerīna šādu video izlikusi publiskai apskatei, labi zinot, ka tas izraisīs dusmas un ķengas.

View this post on Instagram

Попытка закаливания котика Лакки оказалась неудачной.. Он, в отличие от меня, боится ледяной воды и льда, на который я хотела его поставить...🙈 Сегодня тепло и лед оказался тонким..💨 Теперь в эту купель окунусь я.💪🏻 Ждите видос🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #мальдивы #зима #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good #ballet #новыйгод #отдых #деньрождения

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Jan 21, 2019 at 4:58am PST

Vēlāk Voločkova pati devusies plunčāties ledusaukstajā ūdenī, un tas tikai vēl vairāk uzkurinājis viņas nelabvēļu dusmas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!