Foto: Privātais arhīvs
Krievijas estrādes dīva, 49 gadus vecā Nataša Koroļova pēc ilgākas klusēšanas nu beidzot publiski izteikusies, ko domā par sava vīra Sergeja Gluško jeb Tarzāna neuzticību.

Koroļova savā "Instagram" kontā publiskojusi pārdomas par neuzticības tēmu, kas šobrīd tik smagi skārusi viņas pašas ģimeni, raksta Lenta.ru.

Māksliniece pauž, ka krīzes gadās visās ģimenēs. Bet daži no krīzēm izlien ārā pārmainījušies un pārveidojuši savu ģimenes struktūru un lomu tajās, savukārt citi zaudē visu.

"Japāņu valodā vārds 'krīze' sastāv no diviem hieroglifiem: viens tiek tulkots kā 'iznīcība', otrs – kā 'iespēja'. Tātad iznīcība dod mums jaunu iespēju," skaidro Koroļova. Vienlaikus ierakstā skan viņas pašas dziesma, kurā ir vārdi: viņš izrādījās ne tāds...

Jau vēstīts, ka Tarzāna un Koroļovas laulība ilgst jau 17 gadus, abiem ir kopīgs dēls. Tomēr Krievijas šovbiznesā Tarzāna neuzticības skandāls arvien nerimst.

View this post on Instagram

Каждая семья проходит через кризис , из которого одни семьи выходят преображенными ,с новыми правилами и обновлённой структурой семейных ролей а другие теряют все то немногое, чем владели ! В японском языке слово Кризис состоит из 2 иероглифов один переводится Разрушение второй Шанс ! Разрушение даёт нам новый шанс ! #премьера на YouTube Наташа Королёва завтра в 12:00 #краснаяпомада #любовь #измена #ложь #сериал #жизнь @ninja_._music @kuchumova_selya @savkadesign @koroleva__ru

A post shared by Наташа Королева (@koroleva__star) on Sep 23, 2020 at 2:24am PDT

Septembra vidū Tarzāns pats publiski un vīrišķīgi atzina, ka krāpis sievu ar kādu nenozīmīgu aktrisīti, sekss bijis bez jūtām, jo mīl viņš tikai Natašu. Tad šī aktrisīte – Anastasija Šuļženko – paziņoja, ka sakars ar Tarzānu nav gadījuma rakstura, ka abi tiekas jau pusotru gadu, turklāt viņa ir stāvoklī. Tiesa, kāda TV šova laikā veikts tests grūtniecību vairs neuzrādīja, kas pašai Šuļženko bija liels šoks.

Jaunā sieviete devusies uz vēl vairākiem TV šoviem, kas radījis dusmas Tarzānā, un viņš pārmet Krievijas Pirmajam kanālam, ka tas jaucas viņa privātajā dzīvē.

Tāpat vēl viena jaunkundze norādījusi, ka striptīzdejotājs un šovmenis Tarzāns ir aicinājis viņu uz gultu, meitene nav pārsteigta par Tarzāna neuzticību Koroļovai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!