Foto: Vida Press
Krievijas nekustamā īpašuma magnāts, miljardieris Vladislavs Doroņins vērsies tiesā ar prasību piedzīt parādu no supermodeles Naomi Kempbelas, ar kuru viņu vienoja mīlas attiecības piecu gadu garumā.

Uzņēmējs, viens no turīgākajiem cilvēkiem Krievijā Vladislavs Doroņins vērsies tiesā pret savu kādreizējo mīļoto sievieti, deviņdesmito gadu ikonisko supermodeli Naomi Kembelu.

Abi satikās piecus gadus laikā no 2008. līdz 2013. gadam.

Kā vēsta slavenību tabloīds TMZ, Doroņins nobriedis piedzīt no bijušās draudzenes naudas līdzekļus, kurus Kempbela viņam palikusi parādā. Tabloīda rīcībā ir juridiski dokumenti, taču nav zināms, konkrēti cik liela ir summa, ko supermodele savam bijušajam vīrietim palikusi parādā.

Nauda viņai tikusi aizdota no miljardiera puses. Tāpat biznesmenim ir vēlme atgūt kādu īpašumu, pie kura joprojām "turas" Kempbela. Viņš šī īpašuma vērtību novērtē 3 miljonu ASV dolāru apmērā.

Īpašumu magnāts apgalvo, ka Kempbela atsakās atdot īpašumu, kā arī no viņa aizņemtos naudas līdzekļus, raksta TMZ, piebilstot, ka runa varētu būt par labdarības pasākumā nopirktu dizainera Zaka Pozena kleitu, par kuru viņš samaksājis 35 000 dolāru. Tāpat viņš samaksājis 13 000 dolāru par nakti, supermodelei mitinoties "Ritz Carlton" prezidenta apartamentos viesnīcā Maskavā.

Laikā, kad abi bija kopā, Doroņins savu mīļoto bieži apveltījis ar dārgām dāvanām, piemēram, viņš Kempbelai uzdāvinājis īpašumu Kleopatras salā Turcijā.

57 gadus vecais Doroņins bijis vienreiz precējies – laulība ar Jekaterinu Doroņinu ilga no 1988. līdz 2009. gadam, tā tika šķirta pēc tam, kad viņš satuvinājās ar Kempbelu. Šobrīd Doroņins jau piecus gadus ir kopā ar krievu modeli Kristinu Romanovu.

Naomi Kempbela nekad dzīvē nav bijusi precējusies, taču viņa bijusi attiecībās ar vairākiem sabiedrībā zināmiem turīgiem vai slaveniem vīriešiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!