Foto: Privātais arhīvs

Balerīna Anastasija Voločkova ne bez iemesla tiek dēvēta par vienu no kaitinošākajām Krievijas šovbiznesa zvaigznēm. Uzmanības kārā skatuves zvaigzne izdomā arvien jaunus veidus, kā likt par sevi runāt, un nereti raušanās pēc slavas vainagojas ar sabiedrības dusmām un nopēlumu.

Gads vēl nav ieskrējies, bet Voločkova jau pamanījusies nokaitināt savus nelabvēļus. Kā liecina balerīnas sociālajos tīklos publiskotie foto, viņa devusies ceļojumā uz Maldīvu salām, un atpūta eksotiskajā reģionā iet roku rokā ar nemitīgu izrādīšanos virtuālajā vidē.

Voločkova cītīgi strādā pie tā, lai neviens neaizmirstu, ka viņa var lepoties ar labu figūru. Pēdējās dienās kadri, kuros skatuves māksliniece peldkostīmā izrādās pludmalē, viņas "Instagram" foto blogā biruši kā no pārpilnības raga.

Kamēr Voločkova gozējas saulītē un atskaitās par savu grezno dzīvi, nelabvēļi nebeidz vien komentāros šķendēties par viņas slavaskāri un centieniem gūt atzinību.

Netrūkst arī tādu, kas Voločkovu nodēvējuši ne tikai par vienu no kaitinošākajām, bet arī vulgārākajām Krievijas zvaigznēm.

Savukārt pati balerīna par nelabvēļu nievām neliekas traucēta un turpina atskaitīties par teju katru savu soli, neaizmirstot laiku pa laikam arī kādā īpašā vietā uztaisīt savu iecienīto meistarstiķi – špagatu.

View this post on Instagram

Как вам #шпагатволочковой в джунглях?🌴😂 Слиться с природой, дотянуться ногами до верхушек деревьев и просто передать вам мальдивский привет!🌴 У меня тут сегодня таинственное новоселье!🐥 Самые лучшие мысли про поиск школы для Ариши на Мальдивах приходят именно в шпагате.. Photo by @nikaa_smirnova 🌺 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #мальдивы #зима #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good #ballet #новыйгод #отдых #мальдивы

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Jan 7, 2019 at 4:44am PST

View this post on Instagram

Когда утро начинается с улыбки!😊🌴На любимых Мальдивах.🌴 Поздравляю всех с Рождеством! Радости вам и исполнения желаний! Я вас всех люблю и благодарю за не безразличие ко мне!🤣🤣😂😂👍🏼 И за такое бесчисленное количество комментов..😂 Я их не читаю (в этом раю не до этого), но когда вижу количество, понимаю, что я интересна.😉 Не скучайте, любимые!😂 Я рядом.😂 #анастасияволочкова #волочкова #балет #россия #я #любовь #радость #цветы #счастье #мы #мальдивы #зима #творчество #volochkova #instagood #be #love #me #enjoy #best #good #ballet #новыйгод #отдых #мальдивы

A post shared by Анастасия Волочкова (@volochkova_art) on Jan 6, 2019 at 6:15pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!