Foto: F64
Viens no populārākajiem latviešu sportistiem, skandālista slavu savulaik iemantojušais basketbolists Kristaps Valters (attēlā) Spānijā, kur viņš jau ilgāku laiku spēlē, ļāvies kādas daiļavas valdzinājumam un uzsācis jaunas attiecības.

Par savu attiecību statusu, kā jau tas mūsdienās ierasts, Valters savus draugus, paziņas un fanus informēja Facebook sociālajā tīklā, kur arī karstasinīgā spāniete Bena Mbareka Čaiba Houda atzinusies latviešu puisim mīlestībā, vēsta izdevums Privātā dzīve.

Trešdien, 27. maijā, Valters Facebook profilā savu statusu no vienkārši "attiecībās" nomainījis uz "saderinājies", komentāros atzīstot, ka dzīvē viss ātri mainās.

Kristaps gluži tāpat kā viņa tētis Valdis Valters ir visai aktīvs sociālo tīklu lietotājs - savulaik plašu rezonansi zināmās aprindās radīja viņa publicētās kolāžas par bijušajiem draugiem, bet citu reizi viņš sociālos tīklus izmantoja, lai atzītos mīlestībā basketbolistam Armandam Šķēlem.

Kristaps Valters savulaik bija precējies ar stilisti Signi Valteri - sportista un toreiz topošās juristes Signes Skoliņas laulība tika noslēgta 2006. gada 14. jūlijā, bet abi jaunieši pirms tam bija piecus gadus draudzējušies. 2010. gadā šī laulība, kurā pasaulē nākuši divi bērni, tika šķirta.

Foto: Privātais arhīvs
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!