Foto: Privātais arhīvs

Jaunā dziedātāja E.Lena jeb Jeļena Vavilova, kura pazīstama arī kā sportista Aleksandra Samoilova bijusī draudzene, devusies kopīgā ceļojumā uz Ēģipti ar citu sportistu mīluli - Agati Kauliņu. Meitenes atpūtā guvušas patiesi pozitīvas emocijas, kas gan nav bijušas pa prātam kādai kristīgai sociālo portālu lietotājai.

"Jau sen ar Agati bijām plānojušas doties kaut kur atpūsties uz siltajām zemēm, jo laiks gan Rīgā, gan Kijevā, kur strādāju, bija pavisam drūms. Ilgi meklējām, kurp doties; bija ļoti daudz variantu, bet tieksme tikt ātrāk saulē mūs aizveda uz to pašu Ēģipti. Un es varu pilnīgi droši teikt, ka šo atpūtu lieku savu labāko ceļojumu plauktā," sarunā ar DELFI Izklaide emocijās pēc ceļojuma dalās Jeļena.

Kaut arī meitenes atpūtušās divatā, abām bijis tik jautri, ka gūtās pozitīvās emocijas pat vārdos neesot aprakstāmas. Meitenes apmetušās izcilā viesnīcā, kur baudījušas pelnītu atpūtu.

"Pateikšu godīgi: mēs pat nekur ārā no turienes negājām, tikai vienu vakaru, kad devāmies apskatīt vietējo nakts dzīvi, apmeklējot klubus Pacha, Little Budha un Hard Rock Cafe," stāsta jaunā dziedātāja.

Atbraukušas mājās, meitenes vēlējušās pozitīvajās sajūtās dalīties ar draugiem un radiem, publicējot skaistu galeriju no ceļojuma portālā draugiem.lv. Tuvinieku priekam publicējot saulainās bildes, Jeļenai pat prātā nav ienācis tas, ka ar savu ceļojuma stāstu viņa aizskars kādu kristīgi noskaņotu portāla lietotāju.

"Kāda sieviete bija pierakstījusi mūsu galerijai ļoti skarbu komentāru, kura aizskāra gan mani, gan Agati, aizrādot, ka ar savu dzīves veidu mēs ejam uz mūžīgo pazušanu un elli.

Es sākumā to nebiju pamanījusi, un, domāju, ka, ja arī būtu pamanījusi, es neko neatbildētu. Bet pirmā to ieraudzīja mana kosmetoloģe un kļuva tiešām ļoti nikna par to, ka kaut ko tādu kāds var rakstīt cilvēkiem, kurus nepazīst," šokēta par līdzcilvēku attieksmi ir Jeļena.

Kad Jeļena atkal ieskatījusies savā publicētajā ceļojuma galerijā, viņa šokēta secinājusi, ka starp viņas draugiem un kristīgi noskaņoto sievieti izvērtusies skarba diskusija.

"Sieviete fanātiski apgalvoja, ka mums ar Agati ir problēmas ar seksuālo orientāciju. Es, protams, ar humora pieskaņu to visu centos izbeigt. Pat nomanīju galerijas nosaukumu, bet dievticīgā pilsone saka klupt virsu ari pārējiem komentētājiem.

Pateikšu godīgi: ar ko tādu saskaros pirmo reizi - kas vispār notiek ar cilvēkiem? Labi, esi fanātiski dievticīgs - lūdzu, tava darīšana! Es arī esmu kristīta un ticu Dievam, bet nevajag klupt virsū svešiem cilvēkiem!

Ja cilvēks ir dievticīgs pa īstam, kā uzskata šī sieviete, tad pirmām kārtām no viņa izstaro tikai pozitīvas, labestīgas emocijas, bet šajā gadījumā par mums gāzās agresijas pilni teksti, kuriem ar Dievu vispār nav nekāda sakara," rezumē Jeļena.

Galerijā: saulainās bildes no meiteņu ceļojuma, kuras tik ļoti aizskāra kristīgi domājošo sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!