Foto: Privātais arhīvs

Dizainere un topošā māmiņa Kristīne Deimon (attēlā) ļoti lielu vērību pievērš savam izskatam - viņa jau ir veikusi krūšu palielināšanas operāciju un neslēpj, ka ir aizrāvusies ar plastisko ķirurģiju. Kristīne labprāt kaut kad nākotnē atkal pārveidotu savu ķermeni.

"Esmu veikusi plastisko operāciju, bet es to neslēpju, kā to mēdz darīt citi. Savu lēmumu nenožēloju. Katra sevis cienīga sieviete tiecas pēc maksimāli laba izskata, protams, arī es, tāpēc izlēmu par labu plastiskajai ķirurģijai.

Katram vīrietim viņa sieviete ir ideāla - arī es savam. Viņš nav sajūsmā par maniem lēmumiem, bet zina, cik svarīgs man ir izskats, tādēļ saprāta robežās viņam nav nekādu iebildumu pret to," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Dizainere, būdama mātes cerībās, jau ir domājusi par to, kā pēc mazuļa laišanas pasaulē viņa atgūs savu iepriekšējo figūru. Kristīne apsvērusi arī plastisko operāciju.

"Bērniņa gaidīšanas laikā esmu uzņēmusi vairāk kilogramu, nekā vajag, bet galvenais, lai mazulim viss tiek, tāpēc pēc bērniņa piedzimšanas maksimāli centīšos atgūt figūru, bet ne visām sievietēm sports un diēta palīdz, tāpēc, ja es redzēšu, ka būs nepieciešamība, protams, veikšu plastisko operāciju.

Vēlos dzīvot ne tikai ar apkārtējo mīlestību, bet arī ar mīlestību pašai pret sevi, jo, ja es izskatos slikti, arī jūtos slikti. Ir sievietes, kas sadzīvo ar sevi tādu, kāda viņa ir, un, protams, prieks par viņām, bet es tomēr došu priekšroku pēc iespējas labākam izskatam.

Gribu, lai, kad mans dēls paaugsies, viņš lepotos ar mammas izskatu, jo esmu redzējusi tādus gadījumus, kad sievietei ap 30 gadiem, bet izskatās, ka 50. Man būtu kauns!" neslēpj Kristīne.

Deimon ir pārliecināta, ka plastiskā ķirurģija daudzus cilvēkus padarījusi ļoti laimīgus. Tā sniedz pilnvērtības sajūtu un lielāku pašpārliecinātību.

"Es, protams, nerunāju par tiem cilvēkiem, kas sevi padarījuši par mutantiem, bet gan tiem, kam tas ir nepieciešams, lai varētu dzīvot šajā pasaulē līdzvērtīgi citiem. Ļoti daudzām sievietēm pēc vairākiem bērniem vēders ir nekāds - sabojāts, izstaipīts un tur pat gadiem sports nepalīdzēs. Vienīgā opcija ir vēdera plastika, lai viņa atkal varētu apskatīties uz sevi ar prieku.

Par piemēru var ņemt arī cilvēkus, kas reiz iekļuvuši nelaimes gadījumos un izkropļoti. Tad plastika ir tas, kas var atgriezt viņu dzīvei kaut minimālu cerību.

Ir cilvēki, kas to nosoda un neatzīst, bet tā ir viņu dzīve, viņu domas. Man pašai šie viedokļi ir neitrāli, galvenais, lai katrs individuāli jūtas labi ar savu lēmumu," ir pārliecināta topošā māmiņa.

Savukārt taujāta, vai tas ir pieļaujami, ka vīrietis savai mīļotajai lūdz uzlabot ķermeni ar plastiskās ķirurģijas palīdzību, Kristīne prāto, ka tas nav nekas nosodāms - gudras sievietes šajos ierosinājumos ieklausīsies.

"Viss atkarīgs no sievietes. Ja viņa pati apzinās, ka nav savā labākajā formā, un vīrietis ierosina veikt uzlabojumus, tad kāpēc to nedarīt? Sieviete taču ir gana gudra, lai saprastu, kā labāk vajadzētu darīt.

Tas vienmēr būs abpusējs lēmums. Un tiekties pēc ideāla, ja tev ir iespējas, finanses un mīlestība pret sevi... Kādēļ to nedarīt?" rezumē dizainere.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!