Foto: Privātais arhīvs

Pēc televīzijas raidījumu vadītājas Maijas Silovas skarbajiem izteikumiem par fitnesa negatīvo ietekmi modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) gatava aizstāvēt sportu un dod pat vairākus piemērus tam, kā tas spēj mainīt dzīvi uz pozitīvo pusi.

"Nesen izlasīju rakstu, kur Maija Silova komentē, cik nelietderīgi ir apmeklēt sporta zāli. Gribu redzēt, ko viņa teiks, kad viņai būs ap 40 un viņa staigās nokarājušos dibenu un "spārniņiem". Bet varbūt jau tagad staigā?" DELFI Izklaidei savu sašutumu par sporta kritizēšanu atklāj Deimon.

Tā vietā, lai klausītos Silovas pļāpāšanu, Deimon iesaka ņemt piemēru no aktīvām sievietēm, piemēram, smalkās sabiedrības dāmas Nellijas Ušakovas, kura, nebūdama pavisam jauna meitene, apmeklē sporta zāli.

"Lepojos ar viņu. Cilvēks redz nepieciešamību sportam nevis tikai figūras veidošanai, bet fiziskās izturības saglabāšanai," par cilvēkiem, kas nemeklē atrunas, priecājas Deimon.

Vakartērpu dizainere un gadu vecā dēliņa mamma sportošanai pieiet ļoti nopietni un atklājusi, ka tas ne tikai uzlabo augumu, bet arī vairo enerģiju. Deimon priecājas, ka arvien lielāka tautas daļa pievēršas sportam, nevis meklē nesaprotamas atrunas, kā to, piemēram, darīja Silova.

Kamēr Silova sūdzas, ka sportu grūti apvienot ar darbu un attiecībām, Deimon atrod vietu gan tam visam, gan vēl arī dēliņa audzināšanai. Viņa var vien pasmīnēt par māmiņām, kuras atrunājas, ka neesot laika sportam, jo bērns jāpieskata.

"Smieklīgs aizbildinājums. Es pat mājās, taisot pietupienus, daru to kopā ar dēliņu. Lielākā bauda ir viņa smiekli pie katra pietupiena. Redzu, kā viņš cenšas atkārtot un jūtos lepna.

Arī mana māsa ir saņēmusies un kopā ar mani jau divus mēnešus apmeklē sporta zāli. Viņai ir divi bērni, bet pat viņa ir atradusi laiku sportam, un rezultāti ir jau redzami! Arī viņa kādreiz bļāva: "Nekāds sports!"

Nu jau viņa atzīst, ka sports ir kā narkotika - jo labāki rezultāti, jo vairāk gribas strādāt pie sava vizuālā izskata pilnveidošanas," stāsta Deimon, atklājot, ka ļoti lepojas ar māsu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!