Foto: DELFI

Otrdien, 22. oktobrī, laimīgu notikumu piedzīvojusi modes dizainere Kristīne Deimon (attēlā) – viņa kļuvusi par māmiņu savam pirmdzimtajam.

Kā Deimon informējusi savus sekotājus sociālajos tīklos, puisēns pasaulē nācis piecas minūtes pāri desmitiem no rīta. Tāpat viņa atklājusi svarīgākos zīdaiņu parametrus - jaundzimušais ir 52 centimetrus garš un sver 3600 gramus.

"Mans dēliņš ir dzimis. Raudu aiz sāpēm, raudu aiz laimes," Facebook pavēstījusi Deimon un paziņojusi, ka puisēnam jau izdomāts vārdiņš - laimīgie vecāki zēnu sauks par Mihaelu.

Jau vēstīts, ka zināmu atpazīstamību Deimon guva šī gada sākumā, kad viņa plašākai publikai prezentēja savu pirmo vakartērpu kolekciju. Nepilna gada laikā Kristīne paguvusi pozēt Aleksandram Sokolovam, noorganizēt vairākas savu tērpu fotosesijas ar populāru dāmu dalību un cītīgi apmeklēt dažādus publiskus burziņus.

Dēliņa dzimšanai Deimon gatavojusies ļoti rūpīgi - viņai jau sarūpēts puisēna pūriņš, kurā ir drēbītes no modes nama Armani un citiem kvalitatīviem un atzītiem zīmoliem.

"Savam mazulim es apģērbu tikai pērku. Nekādā gadījumā neapsveru domu ņemt to, ko kāds cits jau lietojis. Man tas ir nepieņemami.

Visu, no kā mans mazulis izaugs, plānoju atdot bērnu namiem, jo šiem bērniņiem tas noderēs. Pārdot neko negrasos, kā citi to mēdz darīt," divus mēnešus pirms dzemdībām stāstīja dizainere.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!