Foto: Privātais arhīvs

Skandalozā pašmāju jaunā modes māksliniece Kristīne Deimon (attēlā) šobrīd strādā pie savas jaunākās kolekcijas, un, pošoties tās prezentācijai, jaunā sieviete ne tikai steidz pabeigt pēdējos modeļus, bet arī veikusi nelielas korekcijas savā izskatā.

Deimon ir viena no tām retajām pašmāju daiļā dzimuma pārstāvēm, kura nekad nav slēpusi, ka sava izskatas uzlabošanā ir izmantojusi plastikas ķirurgu palīdzību.

Arī šoruden viņa atkal viesojusies plastiskās ķirurģijas klīnikā, lai veiktu krūšu korekcijas operāciju.

"Līdz bikini sezonai vairs nav tālu, tāpēc vēlējos nonākt tuvāk ideālam augumam. Šoreiz krūtis palielināju minimāli - vēlējos perfektu formu," sarunā ar DELFI Izklaidi skaidro Deimon.

Tagad uz kādu laiku viņa krūtis vairs neuzlabos, bet jaunā sieviete pieļauj iespēju, ka pēc otrā bērniņa laišanas pasaulē, kas ieplānota tuvāko divu gadu laikā, varētu atkal šādu iespēju apsvērt.

Jau drīzumā plašākas sabiedrības vērtējumam tiks nodota viņas darinātā kolekcija, kura, kā stāsta pati Deimon, veidota pēc tāda paša principa kā iepriekšējās - tērpos izmantotas mežģīnes, zīds un Swarowski kristāli, bet šoreiz tērpi tikšot nostrādāti daudz pedantiskāk.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!