Foto: DELFI
Pirms trīs gadiem pašmāju medijus pāršalca vēsts, ka bijušā premjerministra Viļa Krištopana jaunākā atvase, meita Nikola, saderinājusies, taču tapis zināms, ka plānotās kāzas atceltas un lielie nākotnes plāni izčibējuši nebūtībā.

Nikola savulaik nesmādēja nevienu ievērības cienīgu burziņu un nedēļas nogalēs bija visai bieža viešņa galvaspilsētas lielākajos naktsklubos, taču uzdzīvei tika pielikts trekns punkts, kad meitene sastapa savu īsto "princi" - vienaudzi Mārtiņu Pauru (abi attēlā).

Pāris iepazinās 2010. gadā, un bijušā premjerministra meita pašmāju medijiem toreiz atklāja visai personiskas detaļas par to, kā sastapusi savu sirdsāķīti, kuru viņa mīļi dēvēja par "vienkāršu puisi no laukiem".

Nikola savu jaunatrasto mīlestību nevairījās izrādīt arī publiskos burziņos, un drīz vien abi mīlas balodīši uzsāka kopdzīvi, kurai sekoja bildinājums, par kuru Krištopana meita visai pasaulei paziņoja sociālajos tīklos.

Pēdējos gados pašmāju dzeltenajā presē Nikolas vārds bija manāms arvien retāk, un sabiedrībā pierima runas par gaidāmajām kāzām, kurām naudu Krištopana meita ar savu izredzēto bija plānojuši nopelnīt paši.

Bijušā premjerministra meitas un "lauku puiša" saderināšanās kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem pašmāju presē, taču abu mīlnieku šķiršanās, pretēji skaļajam paziņojumam par gaidāmajām kāzām, notikusi pavisam klusi un bez liekas mediju ievērības.

Kā liecina Nikolas sociālajos tīklos publiskotie foto, viņa atradusi jaunu sirdsāķīti - par Krištopanes izredzēto kļuvis puisis vārdā Lauris Zvirbulis. Pāris kopā ir jau vairākus mēnešus, un mīlnieku kopīgie foto izlikti apskatei abu jauniešu Instagram kontos.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!