Foto: Mango

Skaistumkaralienes un šova Latvijas princese otrās sezonas finālistes Sanitas Kubliņas (attēlā) dienas pašlaik paiet rūpējoties par oktobra vidū dzimušo dēliņu, un kā atbildīga mamma viņa izvēlas dēliņu audzināt pēc dabīgajiem principiem.

"Dzīve pēc dēliņa piedzimšanas mainījusies tikai uz labo pusi. Tagad dzīvojamies pa mājām un cenšamies iepazīt viens otru. Tā kā Dominiks piedzima no rīta, pa nakti viņam gribējās dauzīties, un pirmās dienas bija sajukušas ar nakti, bet tagad jau viss kārtībā. Naktīs mazais guļ četras stundas no vietas un pieceļas tikai lai paēstu. Paspēju gan paēst pati, gan pabarot mazo, un arī bērniņa tētis man ļoti palīdz," izklaides portālam Mango stāsta jaunā māmiņa.

Jau ziņots, ka Sanita 16. oktobrī laida pasaulē savu un pazīstamā dīdžeja Gustavito jeb Gustava Vītoliņa pirmdzimto, kuru nosauca par Dominiku.

Sanita pieder pie tām māmiņām, kuras neatzīst zīdainīšu barošanu ar veikalā nopērkamajiem piena maisījumiem un izvēlas mazulīti barot dabas piedāvātajā veidā - ar krūti, lai nodrošinātu mazo ar visām tik svarīgajām uzturvielām un vitamīniem.

"Es uzskatu, ka bērniņu jābaro ar krūti tik ilgi, cik vien tas iespējams. Tas svarīgi bērniņa veselībai, un tas ir galvenais - lai bērns būtu vesels," teic Sanita. Vienīgi mazajam Dominikam, kura puncītis nav radis pie pieniņa, bieži pūšas un sāp vēderiņš, kas mīlošajai mammai sagādā sirdssāpes.

"Esmu dzirdējusi, ka tā esot 80 procentiem puisīšu, jo mazajam kuņģītim un zarniņām jāpierod pie pieniņa. Es cenšos viņam visādi palīdzēt - lieku uz puncīša, dažādi vingrinu, un tagad ārsts pat mums ir ieteicis uztura bagātinātājus, lai risinātu šo problēmu.

Ir dienas, kad viss ir kārtībā, bet citās dienās ir traki - redzu, ka viņam sāp, un man gribas visas dēliņa sāpes paņemt sev. Viņš raud, un es raudu līdzi. Emocijas sit augstu vilni, jo arī mani hormoni plosās, bet nav tā, ka es palieku nikna vai izgāžu dusmas uz bērniņa tēti. Es vienkārši jūtu līdzi mazajam," emocijās dalās Kubliņa.

Pagaidām Sanita izbauda laiku ar dēliņu un par tādām lietām kā formas atgūšana vai atgriešanās darbā un saviesīgajā dzīvē neuztraucas - pašlaik ģimenē galvenais ir mazais Dominiks, lai gan šova Latvijas princese fināliste uzskata, ka pati ar bērniņa piedzimšanu nav izmainījusies.

"Atbildības sajūta man allaž bijusi augsta, arī pirms kļūšanas par mammu," spriež Sanita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!