Foto: Privātais arhīvs

Savulaik televīzijas šovā Latvijas princese iepazītā finanšu sfēras darbone Sanita Kubliņa (attēlā) februārī kopā ar ģimeni devās ceļojumā uz Taizemi, un vēlāk viņa tīmeklī padalījusies ar šī unikālā piedzīvojuma foto mirkļiem.

Ģimenītei ceļošana uz siltajām zemēm vismaz reizi gadā jau kļuvusi par tradīciju, un arī šoreiz Sanita kopā ar mīļoto vīrieti dīdžeju Gustavito jeb Gustavu un dēliņu Dominiku baudīja laisku atpūtu kūrortā.

Trijotne ar vērienu izbaudīja visus priekus, ko spēj sniegt Taizeme - tās ēdienus, masāžas, saules peldes un, protams, pludmale priekus. Tāpat jāpiemin, ka ceļojuma laikā Sanita apguva arī kādu jaunu prasmi - viņa tik ilgi trenējās smiltīs, līdz beidzot iemācījās nostāties uz rokām.

Tieši pludmales un baseina priekus Kubliņa savā Instagram foto blogā atspoguļojusi visplašāk, un viņa padalījusies arī ar vairākiem attēliem, kuros redzama peldkostīmā. Šīs bildes kārtējo reizi apliecina, ka Sanita, kura 2011. gada rudenī laida pasaulē dēlu Dominiku, ir ideālā formā un viņas ķermenis izskatās lieliski.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!