Foto: Vida Press

Jūnija sākumā tapa zināms, ka pēc aptuveni četriem gadiem attiecībās izšķīrušies Holivudas spīdeklis Bredlijs Kūpers un krievu modele Irina Šeika. Šīs savienības izjukšana satriekusi daudzus, un, kā ziņo ārzemju mediji, īpaši sašutuši ir krievu komentētāji.

Šeika un Kūpers par pāri kļuva 2015. gadā. Savukārt 2017. gada pavasarī pasaulē nāca pāra kopīgā meitiņa. Lai gan daudzi cerēja, ka šī savienība vainagosies ar kāzām, šovasar tapa zināms, ka aktiera un modeles kopdzīve sašķobījusies.

Pērn rudenī iznāca kritiķu un skatītāju slavētā filma "A Star Is Born" , kurā Kūpers saspēlējās ar popzvaigzni Lady Gaga. Abi filmā atveidoja mīlas pāri, un viņu jūtu ķīmija bija tik izteikta, ka dažādi tenku portāli nekautrējās paziņot – starp abiem uzplaucis dienesta romāns. Eļļu baumām par dziedātājas un aktiera iespējamo romānu piešāva fakts, ka Gaga nesen izšķīrās no līgavaiņa.

Kad arī Kūpers un Šeika nolēma iet šķirtus ceļus, netrūka tādu, kas šo attiecību izjukšanā vainoja Lady Gaga, un ārzemju tabloīdi nepagurdami vētīja pašu radīto un popularizēto mīlas trīsstūri.

Gaga un arī Kūpers ir vairākkārt nolieguši, ka starp viņiem būtu kaut kas vairāk par parastu draudzību un izcilu saspēli, tomēr daudzi joprojām nespēj pieņemt faktu, ka cilvēki šķiras arī bez trešā iejaukšanās un turpina attiecību izjukšanā vainot dziedātāju.

Izdevums "Insider" šonedēļ vēsta, ka pēdējā laikā sarosījušies Šeikas aizstāvji – krievvalodīgie komentētāji, kas internetā zākā dziedātāju un viņas bildes sociālajos tīklos pārpludina ar aizskarošiem izteikumiem.

Tā, piemēram, kāds interneta trollis krievu valodā norādījis, ka "mēs atguvām Krimu un atgūsim arī Kūperu". Savukārt citi dziedātāju apsaukājuši ar nepiedienīgiem vārdiem un norādījuši, ka viņa Krievijā neesot gaidīta.

Troļļu nežēlastībā kritis foto, kuru Gaga publiskojusi pērn rudenī. Bildē viņa redzama kopā ar Kūperu, un šonedēļ attēlu masveidā sākuši komentēt krievvalodīgie.

View this post on Instagram

#LookWhatIFound #AStarIsBorn

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on Oct 8, 2018 at 8:19am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!