Foto: Mango

Populārā dejotāja Aleksandra Kurusova (attēlā) priecājas par to, ka pirmo reizi dzīvē iegādājusies 36. izmēra kokteiļkleitiņu, un atklāj īpašu diētu, kuru ātrai izskata uzlabošanai pirms dažādiem pasākumiem izmanto gan viņa, gan dziedātājs Lauris Reiniks.

"Drusciņ esmu notievējusi, bet uz diētām nesēžu - esmu kļuvusi tievāka, jo man ir tik daudz dažādu aktivitāšu, ka nemaz nav laika pirmajam, otrajam un trešajam ēdienam. Visu laiku esmu kustībā un šad tad kaut ko uzkožu," izklaides portālam Mango atklāj Kurusova.

Viņa smejas, ka neierobežo sevi ēšanas ziņā un lutina sevi ar visu, kas kārojas, tostarp nesmādē arī treknus našķus un saldumus. Dejotāja nepārmet sev, ja gibas kārtīgi paēst vēlā vakarā, un nebēdā par to, ka TV veikalā nopirktais slavenais masāžas riņķis netiek izmantots tik bieži, cik vajadzētu. Aleksandra vispār neesot no tām meitenēm, kurām sarunas par svaru ir sāpīgā tēma.

"Lauris Reiniks man kā joku uzdāvināja svarus, bet es nekad nesveros - to, vai esmu formā, nosaku pēc tā, vai der drēbes. Cita meitene, iespējams, par svariem dāvanā būtu apvainojusies, bet mēs ar Lauri regulāri viens otram dāvinām šādas asprātīgas dāvanas," smejas Kurusova.

Taču reizēs, kad tuvojas svarīgs pasākums, taču svētku tērpā ielīst nu nekādi nevar, Kurusova kopā ar Reiniku ietur ne visai sarežģītu, taču izcili efektīvu diētu.

"Tā ir amerikāņu diēta ar nosaukumu South Beach. Tās galvenais pamatprincips ir neēst maizi, kartupeļus un dažādus saldumus. Jāatsakās no picām, dažādām sviestmaizēm, ceptiem kartupeļiem - lietām, ko ikdienā tik bieži ēdam. Diēta ir pat ļoti efektīva, un jau pēc pirmajām dienām vaigi krīt nost," smejas dejotāja.

Galerijā: ieskats Aleksandras Kurusovas izskata izmaiņās pēdējo gadu laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!