Foto: EPA/Scanpix/LETA

Godalgotais amerikāņu kinorežisors Kventins Tarantino drīzumā kļūs par tēvu. Tapis zināms, ka viņa laulāta sieva Daniela ir bērniņa gaidībās.

"Daniela un Kventins Tarantino ir priecīgi paziņot, ka viņi gaida bērniņu," vēstīts pāra paziņojumā, kas izplatīts izdevumā "People".

Pāris pagaidām no sīkākiem komentāriem atturējies.

Šis būs 56 gadus vecā režisora pirmais bērns. Ar izraēliešu izcelsmes modeli un dziedātāju Danielu Piku viņš apprecējās pagājušā gada rudenī.

Tarantino un par viņu 20 gadus jaunākā sieva iepazinušies 2009. gadā, kad režisors apbraukāja pasauli, aktīvi reklamējot savu filmu "Inglorious Basterds" ("Bēdīgi slavenie mērgļi").

Ilgu laiku abus vienoja cieša draudzība, bet 2016. gadā režisors un modele kļuva par pāri. Abi saderinājās 2017. gada jūnijā.

Gadu gaitā Tarantino piedēvēti īslaicīgi romāni ar daudzām slavenām Holivudas daiļavām, tomēr nevienai pirms Danielas rūdīto vecpuisi nebija izdevies savaldzināt tik ļoti, lai nonāktu līdz kāzām.

Agrākās intervijās, komentējot savu privāto dzīvi, Tarantino vairākkārt uzsvēris, ka nopietnas attiecības viņam līdz šim nav izdevies nodibināt, jo viss laiks tiek veltīts darbam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!