Foto: DELFI

Pirmdien, 9. maijā, pasaulē nāca TV3 laika ziņu diktores un radio "Star FM" ētera personības Maijas Rozītes-Krištopanes un viņas vīra, uzņēmēja Kaspara, otrā kopīgā atvasīte – meita. Tagad tapis zināms, kādu vārdiņu vecāki devuši atvasei.

Atšķirībā no daudziem jaunajiem vecākiem, kuri bērniem izvēlas pēc iespējas neparastākus vārdus, Krištopanu ģimene gājusi visnotaļ tradicionālu ceļu.

Portāls "Skaties" vēsta, ka vecāki savai meitiņai devuši populāro vārdu Linda, un mazulītes pirmā vārda diena tiks atzīmēta 21. augustā.

Jau vēstīts, ka šonedēļ dzimusī Linda ir ekspremjera Viļa Krištopana dēla Kaspara un Rozītes otrais bērns. Ģimenē jau aug dēls Pauls, kurš nesen nosvinēja divu gadu jubileju.

Līdzīgi kā pirmās grūtniecības laikā, arī gaidot otro atvasi, Rozīte līdz pat pēdējam brīdim turpināja aktīvi darboties gan kā TV3 laika ziņu moderatore, gan radio "Star FM" ētera personība.

Jāatzīmē, ka pēc dēla piedzimšanas Rozīte ātri vien atgriezās televīzijā un radio. Simpātiskās TV dīvas faniem atliek vien cerēt, ka arī pēc meitas piedzimšanas ilgi nebūs jāgaida, kad viņa atkal priecēs skatītājus un klausītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!