Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 9. aprīlī, apaļu jubileju atzīmē populārā pašmāju laika ziņu moderatore, radiostacijas STAR FM balss un jaunā māmiņa Maija Rozīte-Krištopane (attēlā) – viņai aprit 30 gadi.

Karjeru masu medijos Rozīte uzsākusi aptuveni 12 gadu vecumā, kad viņa pietiekusies rakstīt par mūziku tolaik tik populārajā jauniešu izdevumā Laba, vēlāk Maija nolēma izmēģināt spēkus radiostacijā Capital FM, bet tad ceļš pievilcīgo meiteni aizveda uz televīzijas kanālu TV24, kur viņa sāka gatavot un vēstīt mūzikas un slavenību ziņas.

2007. gadā viņa izturēja konkursu un kļuva par TV3 laika ziņu diktori, un šos pienākumus Maija pilda vēl tagad. 2009. gadā viņa pieņēma izaicinājumu vadīt šova Koru kari otro sezonu, un šo pavērsienu arī var uzskatīt par brīdi, kad par šarmanto blondīni uzzināja visa Latvija.

Jau tolaik plaši tika apspriesta ne tikai viņas parādīšanās televizoru ekrānos un beigtā lapsa ap kaklu, bet arī attiecības ar politiķa Viļa Krištopana dēlu, uzņēmēju Kasparu Krištopanu, un abu laulību ceremonija 2010. gada vasarā kļuva par tā gada skaļāko notikumu pašmāju šovbiznesā.

Jau vēstīts, ka šopavasar Maija laida pasaulē pirmdzimto dēlu, un jau divas nedēļas pēc dzemdībām viņa atgriezās darbā televīzijā un radiostacijā STAR FM, lai priecētu sava talanta cienītājus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!