Foto: DELFI

Lai gan oficiāli vasara vēl nav beigusies, laika apstākļi liecina par pretējo, un šī iemesla dēļ DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar krāšņākajiem šīs vasaras populāru latviešu sieviešu dekoltē attēliem.

Starp Latvijā zināmām sievietēm ir daudz dāmu, kuras daba ne tikai apveltījusi ar kuplām krūtīm, bet kuras arī nekautrējas šos krāšņumus izrādīt, izvēloties tērpus ar iespaidīgiem izgriezumiem, bet citas vien neviļus ļauj atklāties krūšu aprisēm.

Starp drosmīgākajām saviesīgo pasākumu apmeklētājām noteikti minama dziedātāja un dīdžejmeitene Liene Brikouska jeb Lee, dejotāja Viola Abramova, dziedātaja Anmary un, protams, jaunā zvaigzne Lingita Lina Bopulu, kura pat īsi pēc atpazīstamības gūšanas savus dotumus izrādīja arī Playboy žurnālā.

Tāpat ar savu krūšu formu populārās sievietes un meitenes priecē ne tikai ballītēs, bet arī sportiskos pasākumos - to pierādījusi dziedātāja LieneCandy, kura ar savu tērpu piesaistīja krietni daudz uzmanības Rīgā notiekošās kartinga sacensībās, kā arī jaunā dziedātāja Marta Ritova, kura regulāri trenējas Mežaparkā.

Galerijā: ieskats Latvijas populāro dāmu krāšņākajos dekoltē no dažādiem šovasar notikušiem pasākumiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!