Foto: Publicitātes foto

22 gadus vecā latviešu modele Sabīne Jemeļjanova (attēlā), kura Lielbritānijā izveidojusi veiksmīgu karjeru kailfoto un topless žanrā, savu daili un slavu likusi lietā, lai pievērstu sabiedrības uzmanību sēklinieku vēzim.

Jauniete izpelnījusies portāla Cambridge News uzmanību, aizvadītajā nedēļas nogalē kopā ar vairākiem vīriešiem, kuri uzvarējuši cīņā ar sēklinieku vēzi, piedaloties akcijā The Testicle Tour, kas norisinājās Kembridžas lielveikalā Grafton.

Modele kopā ar saviem domubiedriem un akcijas talismaniem - diviem lieliem un pūkainiem sēkliniekiem - centās pievērst lielveikala apmeklētāju uzmanību un informēt ļaudis par to, ka mūsdienās dzimumorgānu vēzis vīriešiem kļuvis par ļoti izplatītu un bīstamu problēmu, pret kuru nevajadzētu izturēties vienaldzīgi.

Kampaņas organizētājs ir Lielbritānijas vēža izpētes centra darbinieks Darens Koučmens, kurš jau kopš 2008. gada regulāri kopā ar saviem pūkainajiem talismaniem sēklinieku veidolā dodas turnejās, lai aicinātu vīriešus rūpēties par savu veselību.

Šajās vieslekcijās tiek izmantots arī manekens, uz kura tiek uzskatāmi parādīts un nodemonstrēts, kā vīrietim pašam pārbaudīt savus dzimumorgānus mājas apstākļos.

Lai šī kampaņa būtu efektīvāka, Koučmens šoreiz tajā iesaistīja arī Sabīni, kura Lielbritānijā bauda daudz lielāku popularitāti un atpazīstamību nekā dzimtenē.

Laikraksta The Sun trešās lappuses modele vairākkārt pozējusi kaila vai puskaila dažādiem vīriešu žurnāliem - gan čehu Maxim, gan britu erotiskajiem žurnāliem Nuts un Loaded.

Jauniete epizodiskā lomiņā piedalījusies arī filmā Strippers vs Werewolves, un laika gaitā viņai izveidojies visai prāvs fanu pulciņš.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!