Foto: Privātais arhīvs
Pēdējo gadu laikā arvien lielāku popularitāti iemanto mākslīgais skaistums, un, lai gan sabiedrībā domas par uzlabotām krūtīm, lūpām un citiem dabas dotumiem dalās, arī Latvijā netrūkst daiļavu, kuras labprāt ļaujas dažādām procedūrām.

Starp spilgtākajām pašmāju mākslīgā skaistuma cienītājām noteikti minama modele, kura atpazīstamību iemantojusi ar pseidonīmu Viktorija Vailda (Victoria Wild) - lielāko daļu laika viņa pavada Francijas pilsētā Kannās vai Itālijā un Latvijā ir reta viešņa.

Kā Viktorija atklāj sarunā ar DELFI Izklaidi, dzīvot ar tik kuplām krūtīm ir labāk - tās nodrošina lielāku uzmanību un vairāk iespēju. Viņa pozējusi daudziem vīriešu žurnāliem, piedalījusies TV šovos, apceļojusi ASV un Eiropu, bet, kā pati atklāj, pagaidām atteikusies pozēt Playboy.

"Man ļoti patīk, esmu laimīga un apmierināta ar savu dzīvi. Bieži saņemu vēstules no dažādiem vīriešiem. Izrādās, arī te, Latvijā, visiem patīk lielas krūtis, un vīrieši man sūdzas, ka nav sieviešu ar lielām krūtīm, un viņi ir neapmierināti," novērojusi modele.

Aptuvenas aplēses liecina, ka dažādās sevis uzlabošanas operācijās Viktorija ir iztērējusi 25 tūkstošus eiro - pirmo reizi krūtis viņa ir palielinājusi 27 gadu vecumā, bet vēlākajos gados nauda ieguldīta ne tikai krūtīs, kas sasniegušas astoto izmēru un 105 cm apkārtmēru, bet arī rinoplastikā un lūpu implantos.

"Diemžēl Latvijā ārsti netaisa tik lielas krūtis. Tikai ārzemēs ir šāda iespēja un noteikti kvalificētāki speciālisti," pārliecinājusies Viktorija, kurai sievietes arī mēdzot prasīt padomus, kā tikt pie tik krāšņiem apaļumiem.

"Daudzi raksta, ka esmu viltus profils. Jo domā, ka Latvijā nevar eksistēt tāda kā es, jo latvietes nav ar tik spilgtu ārieni," atzīst modele, kura, starp citu, labprāt komunicē ar saviem faniem, izmantojot sociālos tīklus.

Skaidrojot, kāpēc viņa izvēlējusies dzīvi Francijā, Viktorija neslēpj - tur cilvēki ir laipni, pieklājīgi un izglītoti, bet Latvijā lielākā daļa cilvēku staigājot ar skābiem ģīmjiem, neapmierināti un nelaipni.

"Dzīvojot ārzemēs, sapratu, cik latvieši ir skaudīgi, turpretī ārzemēs katrs domā par sevi. Ja cilvēki ir neapmierināti ar sevi, viņi ir neapmierināti ar visu. Un grib apvainot citus," pārliecināta ir Viktorija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!