Foto: Instagram.com/santazamuele/
Kannas šomēnes uz pusotru nedēļu bija kļuvušas par vietu, kur pulcējās kino sfēras zieds, pasaules šovbiznesa superzvaigznes, bagātnieki un ietekmīgi ļaudis no visas pasaules. Smalkajā sabiedrībā mirdzējusi arī par Latvijas bagātāko cilvēku dēvētā AS "ASLV Bank" padomes priekšsēdētāja Oļega Fiļa dzīvesbiedre, vīnzine Santa Zāmuele (attēlā).

Aizvadītās nedēļas izskaņā Kannu kinofestivāla ietvaros norisinājās AIDS izpētes fonda ("amfAR") ikgadējā noslēguma balle "amfAR Gala", un labdarības pasākuma viesu vidū bijusi arī Zāmuele.

Latvijas bagātākā vīrieša sieva sociālajā tīklā "Instagram" padalījusies ar pasākuma fotogrāfijām un sniegusi iespēju novērtēt, kā viņa bija ģērbusies uz smalko burziņu.

Zāmueles atbalstītāju novērtējums ir vienprātīgs – viņa baltajā vakarkleitā ar eleganto šķēlumu izskatījusies apburoši.

Atgādinām, ka Santa, kura savulaik atpazīstamību iemantoja kā žurnāla "Cosmopolitan" redaktore, bet 2011. gadā žurnāla "FHM" latviešu izdevuma veidotajā aptaujā tika atzīta par seksīgāko sievieti Latvijā, tagad pievērsusies vīna biznesam un sabiedrības izglītošanai par šo dzērienu. Savukārt aizvadītā gada rudenī viņa mija gredzenus ar Oļegu Fiļu.

Happy to be here ❤️ #amfarcannes #sommelierlifestyle #amfargala #cannesfilmfestival #harrywinston

A post shared by Rockstar (@santazamuele) on May 25, 2017 at 6:30am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!