Foto: Privātais arhīvs
Latvijas šovbiznesā sākusi mirdzēt skaista gaišmate Laura Pumpura (attēlā) no Ventspils, kuru tauta garo, blondo matu un seksīgo kleitiņu dēļ jau mīļi iesaukusi par Latvijas Bārbiju. Laura atzīstas, ka viņas skaistuma noslēpumi ir gaužām vienkārši un vēlīgi atklāj savus trikus arī citām Latvijas meitenēm.

Sarunā ar DELFI Izklaide meitene koķeti noliedz to, ka izskata ziņā izskatītos ideāli. "Perfekti es neizskatos, jo neviens cilvēks nav perfekts. Esmu unikāla, kā visi pārējie cilvēki. Kā jau meitenei pienākas, es rūpējos par sevi.

Ikdienā pucēšanās man ilgu laiku neaizņem, parasti tā ir stunda. Lielākā problēma ir apģērba izvēle, jo, kā jau visām meitenēm, man skapī nekā nav," ar humoru par katrai meitenei aktuālo pucēšanās tēmu stāsta Laura.

Viņa atklāj, ka par galveno skaistuma noslēpumu uzskata labu miegu. "Katra meitene ir skaista, un kosmētika ir domāta, lai varētu izcelt savu skaistumu. Manā kosmētikas maciņā vienmēr būs lūpu spīdums un pūderis," savu kosmētikas minumumu nosauc simpātiskā blondīne, piebilstot, ka labs lūpu spīdums iederēsies ikvienas meitenes ikdienas skaistuma arsenālā.

Ja gribas sevi īpaši palutināt, Laura gatavo dabisku sejas masku, kas īpaši noder ziemā. "Taisu sejas masku no auzu pārslām, olām, un medus. Uz sejas turu kādas 20 minūtes," vienkāršu, bet labu recepti atklāj Laura.

Viņas firmas zīme noteikti ir garie un veselīgie mati, par kādiem sapņo daudzas meitenes. Laura atzīst, ka to kopšana ir gana grūta, taču viņa var dalīties vērtīgos padomos, kas noderēs garu matu tīkotājām.

"Iesaku meitenēm lietot placentas, kas ir nopērkamas aptiekā, tās matus atjauno un liek ātrāk augt. Biosilk eļļa matiem arī palīdz izskatīties labākiem," pārbaudītus līdzekļus matiem iesaka skaisto matu īpašniece.

Lauras padomi šķiet gana vienkārši, un meitene atzīstas, ka skaistuma ziņā neko nepārspīlē. Tieši viņas vienkāršā un nesamākslotā attieksme ir tas, kas simpātisko gaišmati izceļ uz citu meiteņu fona.

"Lai piesaistītu pretējā dzimuma uzmanību, nevajag baigi izcelties uz citu fona. Galvenais ir uzvilkt skaistu kleitu, augstpapēžu kurpes, sakārtot matus un uzkrāsot lūpas. Un pats galvenais - neaizmirst par koķetes smaidiņu," vienkāršus padomus nepārspīlētam skaistumam dod Laura.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!