Foto: Privātais arhīvs
Aizvadītā gada vasarā plašāka sabiedrība uzzināja par 25 gadus veco Jeļenu Petrovu (attēlā) – latviešu meiteni, kura ļoti līdzinās lellei Bārbijai -, un, lai tautieši par viņu neaizmirstu, jauniete joprojām neatlaidīgi turpina spodrināt savu popularitāti un nemitīgi atgādina par sevi virtuālajā vidē.

Jau vēstīts, ka sarunā ar DELFI Izklaide Jeļena pērnajā vasarā atklāja, ka viņas skaistuma etalons ir Bārbija un viņa savulaik darījusi visu iespējamo, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos šai slavenajai lellei.

Jau toreiz meitenei virtuālajā vidē bija izdevies iemantot visai lielu popularitāti un prāvu atbalstītāju pulciņu, un šie "fani" joprojām ar lielu aizrautību seko līdzi Jeļenas gaitām, kuras viņa iecienījusi atspoguļot ar dažādu videoklipu palīdzību.

Latviešu Bārbijai tīmekļa vietnē Youtube ir izveidots pašai savs kanāls, kurā viņa regulāri publicē pašas iestudētus videoklipus, kuros visā krāšņumā demonstrē savus talantus - dejo, spēlē teātri, stāsta par ikdienišķām un ne tik ikdienišķām lietām un dara vēl daudz ko citu.

Tā, piemēram, vienā no saviem jaunākajiem videoklipiem meitene uzskaita 20 interesantus un nevienam nezināmus faktus par sevi - viņa drosmīgi atklāj, ka baidās no liftiem, neēd zivis un sīpolus, ienīst lietainu laiku, jo tā dēļ bieži vien izsmērējas skropstu tuša, kā arī neieredz seklus cilvēkus.

Tāpat viņa padalās arī ar kādu tikai sev raksturīgu "odziņu" - viņa vienmēr vārdu "es" raksta ar lielo "s" burtu. Kā atklājas šajā video, Jeļena ir arī viena no tām retajām daiļā dzimuma būtnēm, kura kolekcionē kurpes - arī tādas, kurās pārvietošanās ir apgrūtināta.

Meitene nav kautrējusies atklāt arī tādu visai privātu savas dzīves faktu, ka viņas acu zobi ir mākslīgi, jo bērnībā tie nav izauguši. Tāpat latviešu Bārbija arī apgalvo, ka, būdama maza, braukājusi ar skrituļdēli un vēlējusies kļūt par reperi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!