Foto: Privātais arhīvs
Pēc jauniešu elka Raivja Raspopova (attēlā) publiskā paziņojuma par pievēršanos lielajam sportam sarosījušies neskaitāmi Latvijas fitnesa skaistuļi. Sportisti izsmej Raspopova augumu, ko pats jaunais censonis izskaidro ar skaudību.

DELFI Izklaidei atklāj Raspopovs, pēc tam kad puisis nācis klajā ar paziņojumu, ka taisās kļūt par fitnesa modeli, sociālajos tīklos viņam uzbrukuši neskaitāmi šīs sfēras pārstāvji. "Šis raksts reāli sacepa sportistus, es te, no malas, pēkšņi izlecu, sāku nodarboties ar viņu sirdslietu un zīmēties.

Ko darīt, ja esmu tik apņēmīgs un īsā laikā man izdevies sasniegt ievērojamus rezultātus?" sportistu reakciju analizē Raspopovs. Puisis atklāj, ka viņam visu vakaru nācies pavadīt Facebook, dzēšot fitnesa skaistuļu naidīgos komentārus.

Puisis esot saņēmis apvainojumus par to, ka viņam neesot simetrisks ķermenis – profesionāļi pasmējušies, ka kājas esot par tievu. Raspopova kājām daži pat veltījuši dzejas rindas, pasmejoties, ka viņš pievērsies tikai augšdaļas muskuļiem, aizmirstot par pareizām auguma proporcijām.

"Nevar tupi kačāties, ja vēlies izskatīties proporcionāls. Tāpēc jau ir jāveido savs ķermenis," Raspopovu pamācījusi Latvijas fitnesa jaunā zvaigzne Kristīne Freiberga, piebilstot, ka vairāk paškritikas puisim nāktu tikai par labu.

"Tur tak nav nekāda rezultāta. Tas jau vairs pat nav smieklīgi, ka pēdējā laikā pilns ar iesācējiem, kas, mazliet pastaigājot uz sporta zāli, sāk justies kā baigie eksperti treniņu jautājumos, lai gan nav nekādas sajēgas par treniņu metodēm un metodikām," savu viedokli paudis sportists Mārtiņš Sleikšs.

Fitnesa skaistuļi nosmējušies, ka Raspopovs izskatoties pēc tāda, kuram katra diena zālē esot "roku diena". Izteikts pat viedoklis, ka Raspopovs nepareizi lieto anaboliskos steroīdus, tāpēc esot uzpampis.

Puiši publiski mudinājuši Raspopovu labāk "piemērīt apenes" vai arī izmēģināt roku Eirovīzijas atlasē. Labi uztrenētais fitnesa skaistulis Orests Jurkstis ielaidies ar Raspopovu garākā diskusijā.

"Es trenējos trīsarpus gadus, izskatos tīri pieklājīgi, bet es nekad nevaru atļauties teikt, ka tagad esmu gudrs. Tu par ātru ne tajā lauciņā ielēci," uzsvēris Orests. Puisis atklājis, ka sportisti tā aizsvilušies, jo tiem, kam fitness ir sirdslieta, nav saprotama amatiera raušanās pēc slavas pēc pāris mēnešiem sporta zālē.

Raspopovs dusmīgs atklāj, ka fitnesa skaistuļu masveida uzbrukums internetā viņam nav saprotams. "Biju gaidījis lielāku atbalstu. Pilnīgi neviens sportists nav uzrakstījis neko sakarīgu.

Tā vietā, lai kādu iedvesmotu sportot, viņi izvēlas labāk nolikt pie vietas, jo bail, ka viņus kāds var apsteigt un gūt labākus panākumus," dusmojas Raspopovs.

Puisis spriež, ka visticamāk viss izskaidrojams ar profesionāļu bailēm par konkurenci Raspopova veidolā.

"Paši kādreiz bijuši skaliņi un tagad mani par tādu saukā. Vienkārši cilvēkiem skauž un bail, ka viņus apsteigšu.

Zinošam sportistam ir jāsaprot, ka kājas apjoma ziņā vienmēr atpaliks, jo tie ir vislielākie muskuļi, līdz ar to lēnāk aug," savas kājas aizstāv jaunais censonis, atklājot, ka neprofesionāļi toties par viņu esot sajūsmā.

"Daudzi raksta vēstules un grib, lai viņiem palīdz kļūt labākiem. Tas nozīmē, ka esmu kādu iedvesmojis," priecīgs Raspopovs.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!