Foto: Privātais arhīvs

Par Latvijas selfiju karalieni titulētā Santa Čerņevska (attēlā) apņēmusies līdz bikini sezonai iegūt izcilu figūru. Viņa pati izstrādājusi sev stingru tievēšanas plānu, kuru ievērojot, cer ātri atbrīvoties no 15 kilogramiem.

"Mans draugs un visi ceļojumi ir mani izlutinājuši un noveduši līdz tam, ka esmu ļoti pieņēmusies svarā. Vēl šova laikā biju plānojusi, ka vēlos nomest kādus septiņus līdz desmit kilogramus.

Pieņemšanās svarā ir ļoti pamanāma gan manā sejā, gan figūrā vispār. Es vairs nevaru uz sevi tādu paskatīties! Drīz vasara, tāpēc tagad saņemšos," DELFI Izklaidei pašas bargo attieksmi pret savu ārējo izskatu atklāj Santa.

Ja selfiju karaliene ko dara, tad pa īstam, tāpēc meitene apņēmusies tievēšanu sākt ar īpaši drastisku diētu. Meitene saprotot, ka, iespējams, viņas tievēšanas metode nav īsti pareiza, taču rezultāts ir fantastisks.

Tievēšana sāksies ar drastisku diētu. Unikālo diētu izmēģinājusi Santas mamma un viņas draudzenes, un nedēļas laikā tā ļauj atbrīvoties no pat septiņiem kilogramiem.

"Tā ir kefīra diēta. Katru dienu ir jāizdzer 500 gramu kefīra. Tam klāt ir savs ēdiens, ko jāēd, bet tā atļauts ļoti maz. Piemēram, kilograms ābolu un 500 gramu kefīra. Pēc tam tikai ūdens. Ēdiens katru dienu ir savs, bet kefīrs paliek visu laiku.

Diētas beigās vēl ir attīrošā diena, kad neēd vispār neko, bet dzer tikai ūdeni," drastisko diētu atklāj Santa. Viņa to ir jau izmēģinājusi un var atklāt, ka nav tik grūti, kā izklausās.

"Man vispār patīk sevi paspīdzināt. Ja es ķeros pie kaut kā klāt, tad es to daru," apņēmīga ir selfiju karaliene. Taču kefīra diēta būs tikai sākums, lai zaudētie kilogrami motivētu Santu tālākam darbam.

Viņas tievēšanas plānā ietilpst regulāras atslodzes dienas, kad atļauts tikai ūdens. "Reizi mēnesī vajadzīga atslodzes diena, lai kuņģis var atpūsties. Diētu laikā tas arī ir ļoti labi," savus knifiņus atklāj skaistule.

Ļoti svarīgs esot arī sports - selfiju karaliene secinājusi, ka notievēt vislabāk palīdz skriešana. Turklāt viņa centīsies neēst pēc pieciem pēcpusdienā, ja nu vienīgi kādus augļus.

"Dienā tik tiešām ir jādzer daudz ūdens, un ne jau gāzēta. Arī ne limonādes vai tējas,bet gan tīru ūdeni. Es dienā izdzeru ap trim litriem, jo man tiešām garšo ūdens. Man pie gultas stāv puslitra ūdens pudele, kuru izdzeru uzreiz pēc pamošanās. Tā ir ļoti laba tehnika.

Protams, es atsakos no visa saldā. Man jau tā īpaši saldumi negaršo, ar ko man ir paveicies, tāpēc man no viņiem ir ļoti viegli atteikties. Tāpat no uztura izslēdzu visu cepto,es ēdu visu vārītu.

Tāpat iesaku pusstundu pirms katras ēdienreizes apēst pusīti ābola vai nedaudz avokado, vai bieti. Tas ļoti uzlabo organisma darbību, palīdz izvadīt sliktās vielas un neuzkrāt taukus," interesantu viltību atklāj Santa.

Viņa iesaka ēst piecas reizes dienā mazām porcijām. "Jums tikai galvā ir tas, ka esat izsalkuši un esat gatavi apēst nezin cik daudz. Īstenībā pietiek ar pavisam nedaudz,lai paēstu, bet nepārkrautu un nestaipītu savu kuņģi," atklāj selfiju skaistule.

Viņas plānos ir kopā atbrīvoties no 15 kilogramiem. Santa rēķina, ka ar kefīra diētu vien jau pazudīs pirmie seši kilogrami, un tālāk jāturpina ievērot visas jau pieminētās uztura viltības.

"Jau nopirku abonementu uz sporta zāli. Tagad tikai ēst pareizi, sportot un dzert daudz ūdens. Pēc diviem trim mēnešiem es domāju, ka jau izskatīšos ļoti labi," apņēmības pilna ir Santa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!