Foto: Privātais arhīvs
Vasaras karstumā tikai reta populārā meitene spēj atturēties no kārdinājuma publicēt foto, kur redzama pikantā peldkostīmā vai par pavisam plikiņa. Iemesli ir dažādi: viena grib nodemonstrēt labo figūru un iedegumu, otra – jauno peldkostīmu, trešā – pakārdināt savu vai citas puisi, bet kāda cita vienkārši palielīties ar peldsezonas atklāšanu. Skaidrs ir viens – pašām un citiem šis prieciņš varen iet pie sirds.

Viena no meitenēm, kura regulāri aplaimo savus Twitter un Facebook sekotājus ar pikantām bildēm, ir jaunā dziedātāja Māra Katarska. Meitene ir iemīlējusies, tāpēc labprāt padižojas ar šādiem attēliem jaunajam mīļotajam, kādu no pikantajiem attēliem pat speciāli noformējot kā sveicienu draugam izlaidumā. Dziedātāja pludmalē labprāt pozē arī kopā ar pašu laimīgo Ralfu Kociņu.

Neatpaliek arī cita šovā slavu ieguvusi dziedone. Tā kā Sandija Vīgante pašlaik dzīvo pie ezera Šveicē, loģiski, ka viņai gribas palielīties ar jauku atpūtu pie ūdeņiem, tāpēc viņa sociālajos portālos regulāri publicē bildes, kur puskaila vai pat pavisam kaila bauda atpūtu pie ezera.

Īpaši savus sekotājus lutina divas draudzenes - dziedātāja Jeļena Vavilova (attēlā) un sportistu pavadone Agate Kauliņa. Agate pikantas bildes peldkostīmā publicē pat ziemā, bet vasaras viducī palutinājusi draugus ar seksīgu auto mazgāšanas foto. Arī Jeļena ar pikantām bildēm lutina kā ziemā, tā vasarā, turklāt viņas ikdienas tērpus pat grūti atšķirt no sauļošanās kostīmiem.

Dziedātāja Liene Brikouska nodemonstrē, ka pludmalē pat hidrotērps var būt seksīgs, kā arī atrāda citas vēl pikantākas bildes. Toties Inesei Saulītei, lai izskatītos seksīgi, nav vajadzīga pludmales klātbūtne - viņa šovasar pikanti nopozēt var jebkurā istabā.

Dziedātājai LieneiCandy ir ar ko lepoties - pie sava auguma izveides viņa smagi strādā, un rezultātu labprāt atrāda sociālo portālu lietotājiem. Jautru sauļošanās bildi publicējusi dziedātāja Elli U, pozējot ar ruļļiem matos.

Skaistumkaraliene Sanita Kubliņa pozē kopā ar savu dēliņu, pierādot, ka arī jaunā mamma var izskatīties lieliski, pludmales priekos dalās arī jaunās dziedātājas Crystal un Dace Upīte. Ar plikumiem sociālajos portālos palepoties grib arī izbijusī dejotāja, preses piemirstā Laura Blaubuka.

Tiesa, ne visas dažādās jomās talantīgās meitenes ir tik drosmīgas kā iepriekš minētās. Marta Ritova ir krietni kautrīgāka par savām muzikālajām kolēģēm, un, lai gan labprāt atrāda sauļošanās bildes, pie jūras meitene laiskojas krekliņā. Kautrīgas ir arī Linda Leen un Kikī Pāže, kuras gan bildējas no lielāka attāluma, bet tomēr nebildēties nevar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!