Foto: Privātais arhīvs

Vasara oficiāli ir beigusies, bet no lieliskajiem piedzīvojumiem palikušas ne tikai siltas atmiņas, bet arī gūzma Instagram bildīšu. Šajā ziņā nav slinkojuši arī sabiedrībā zināmi cilvēki, kuri savus sekotājus priecējuši ar saviem vasaras spilgtākajiem kadriem.

Kamēr daļa cilvēku sociālajos tīklos lielākoties publisko ēdienu un skaistu saulrietu bildes, ir arī tādi, kuri nekautrējas saviem sekotājiem ļaut ielūkoties arī dīvainos, smieklīgos un dažkārt, iespējams, pat ne tajos glaimojošākajos dzīves mirkļos.

To, ka selfijus var uzņemt jebkur, uzskatāmi apliecinājis basketbolists Sandis Valters ar brāli Kristapu - viņu paštīksmiņš tapis baznīcā laulību ceremonijas laikā, bet vēl lielāku izveicību Sandis demonstrējis, pozējot ar diviem papagaiļiem.

Kāzās ar selfiju uzņemšanu aizrāvies arī dziedātājs Lauris Reiniks - viņš ticis pie vēsturiska kadra šīs vasaras skaļāko ažotiāžu radījušajā laulību ceremonijā.

"Es tak neesmu pilns penālis. Atradu tikko telefonā selfiju ar Rajecku un Ivo kāzās pie altāra baznīcā. Aiz manis ir rinda ar sveicējiem," par Olgas Rajeckas kāzu ceremonijā uzņemto kopbildi priecājies Lauris, kurš savus fanus šovasar priecējis ar krietni daudz ērmīgu kadru.

Tāpat ar asprātīgiem un dienu uzlabojošiem foto savus sekotājus visnotaļ regulāri iepriecinājusi Laura Reinika bekvokāliste Marta Kukarane un māsa Rūta, dziedātāja Liene Šomase, barista un uzņēmēja Jeļena Ušakova, kura priekšroku devusi pozēšanai ar dzīvniekiem, un citi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!