Foto: F64

Otrdien, 5. maijā, savu 30. dzimšanas dienu atzīmē simpātiskā Maija Silova (attēlā), kura pazīstama gan kā dažādu TV raidījumu vadītāja, gan kā modes eksperte, gan kā dzejniece, gan kā ilggadēja Jaunā viļņa dienasgrāmatu veidotāja.

Maiju Latvija iepazina tālajā 2004. gadā, kad toreiz nupat vidusskolu absolvējusī talantīgā meitene tika izraudzīta par modes raidījuma Defilē vadītāju. Raidījums ātri vien padarīja allaž labi ģērbto Maiju par pašmāju stila ikonu, un šo statusu viņa godam nēsā jau vairāk kā 10 gadus.

Šo gadu laikā Maija regulāri bijusi manāma TV ekrānos. Viņas galvenā specialitāte ir stils un mode, un pašlaik savas spējas šajā lauciņā žurnāliste atrāda, vadot raidījumu Ievas pārvērtības. Tāpat viņas vārds nav svešs Jaunā viļņa skatītājiem - Maija ik gadu veidojusi reportāžas no šī pasākuma.

Ja nu kāds šo talantīgo jauno sievieti vēl nepazina, tad popularitāti visas Latvijas mērogā Maija izpelnījās, šopavasar vadot grezno TV3 šovu Dejo ar zvaigzni.

Žurnāliste nekad nav slēpusi to, ka paralēli aktivitātēm ekrānā viņa nodarbojas ar dzejas un stāstu rakstīšanu. Plašākai publikai šis Maijas talants tika atklāts 2012. gadā, kad raidījumu vadītāja prezentēja savu dzejas krājumu Stihiya.

Visu popularitātes gadu laikā Maija pratusi saglabāt savu eleganto tēlu un modes ikonas statusu. Maija ir viena no retajām pašmāju slavenībām, kurai par spīti aktīvajai sabiedriskajai dzīvei nekad nav iekūlusies skaļās mīlas intrigās, pieķerta pārāk traki ballējoties vai nofotografēta bez perfekta grima.

Maijas privātā dzīve allaž bijusi noslēpumā tīta. Pirms pāris gadiem blondā skaistule vairākas reizes izgāja sabiedrībā ar par sevi vecāko uzņēmēju Raimondu Elksni, bet nu par to, vai viņas sirsniņā kāds iekritis, var tikai izdarīt minējumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!