Foto: Vida Press

Sociālo tīklu lietotāju nežēlastībā atkal kritusi amerikāņu TV šovu zvaigzne Kailija Džennera, kura ir Kardašjanu trejmāsiņu Kimas, Hlojas un Kortnijas jaunākā pusmāsa. Interneta lietotāji viņu apsūdz bilžu apstrādāšanā "fotošopā".

Pavisam nesen ļaužu prātus nodarbināja Kailijas milzu dibens – ļaudis diskutēja, kā tas pēkšņi kļuvis tik dižs. Viena no populārākajām versijām bija, ka daiļaviņa samānījusies un savu pēcpusi fotogrāfijās uzfrišinājusi kādā bilžu apstrādes programmā.

Interneta detektīvi pamanījušies pilnībā sagraut Kailijas slavu – tagad teju katrā viņas publicētajā bildītē nelabvēļi saskata kaut ko neparastu un arvien populārāks kļūst viedoklis, ka visas viņas fotogrāfijas tiek mākslīgi uzlabotas.

Šonedēļ vērīgie nelabvēļi atkal saskatījuši kaut ko pārsteidzošu – Kailijas mīļotais, amerikāņu reperis Tyga publicējis bildi, kurā iemūžināts kopā ar draudzenīti, un acīgie bilžu pētnieki piefiksējuši ērmīgu izaugumu uz viena no Dženneras ceļgaliem.

Bildē Kailija pozē bikini, un ne viens vien komentāru sadaļā taujājis, kas par jokainu punktu rēgojas uz viņas celīša. Interneta troļļi, protams, nesnauž, un piedāvājuši savu versiju – Džennera, neveiksmīgi apstrādājot bildi "fotošopā", tikusi pie trešā krūtsgala, kas uzmeties uz viņas ceļgala.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!