Foto: Vida Press
Rokenrola karaļa Elvisa Preslija bijušajai sievai Priscillai (attēlā) šobrīd ir 71 gads, un līdzīgi kā daudzas citas slavenības arī viņa mēģina apmānīt dabu un izskatīties jaunāka, izmantojot plastiskās ķirurģijas sniegtās iespējas.

Pēdējā laikā Priscilla reti parādījusies sabiedrībā, taču šonedēļ viņa viesojusies britu televīzijas kanāla ITV sarunu šovā "Lorraine". Kā jau tas bija paredzams, saruna raisījusies ap viņas bijušo vīru un mūziķa pēdējiem dzīves gadiem.

Savukārt skatītājiem daudz vairāk nekā Preslija pirmsnāves gaitas interesējusi Priscillas seja. Slavenību dzīvi atspoguļojuši mediji vēsta, ka pēc sievietes parādīšanās zilajos ekrānos sociālo tīklu lietotāji metušies publiski izsmiet viņas izskatu.

Nelabvēļi un vienkārši nešpetni interneta huligāni ņirgājušies, ka daudzo neveiksmīgo operāciju dēļ Priscilla izskatoties pēc Frankenšteina. Citi tīksminājušies, ka viņas seja kļuvusi pavisam nekustīga un zaudējusi mīmiku.

Kāds asprātis pat paziņojis, ka pēc Preslija bijušās sievas parādīšanās viņš vairs nespēšot gulēt, jo sievietes izķēmotais ģīmītis viņam noteikti rādīsies murgos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!