Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ populāro šovu "Lauku sēta" pameta tā apspriestākā un kolēģu daudz kritizētā Aija Dembovska, kura jau pirms tam bija iemantojusi zināmu atpazīstamību dažādos pašmāju TV projektos. Šajās dažās nedēļās viņa iekūlusies ne vienā vien skandālā, tomēr meitene ir pārliecināta – viņai neesot nekā, ko nožēlot.

Kad Aija ieradās šovā, viņa neslēpa, ka vēlas atrast puisi. Meitene bija noskatījusi pievilcīgo Rasmusu, ar kuru jau pirmajā naktī "Lauku sētā" ļāvās intīmai tuvībai. Tiesa, simpātijas noplaka jau nākamajā dienā, kad Rasmuss pēkšņi metās uz vienu roku ar citiem kolēģiem un nomelnoja Aiju.

Šova dalībnieki kritizēja katru Aijas soli – tika apšaubīta viņas gatavotā ēdiena kvalitāte, daudzi šķobījās par meitenes higiēnas netikumiem, visi kā viens uzskatīja, ka viņa "Lauku sētā" ieradusies spodrināt savu slavu, vērpt intrigas un taisīt skandālus, nevis kārtīgi strādāt.

Pēdējās nedēļās ar apskaužamu regularitāti ziņu virsrakstos izskanējis Aijas vārds, bet viņa pati uzsver, ka skandāli, kas apvijuši šovu, viņas dzīvi esot maz ietekmējuši.

"Manā dzīvē nekas nav mainījies," "Delfi Izklaidei" stāsta Aija un piebilsts, ka no šova skatītājiem viņa sociālajos tīklos tieši esot saņēmusi atbalstu un uzmundrinājumu, nevis nosodījumu.

"Man nav ko nožēlot. Dzīve turpinās," ar pozitīvu skatu nākotnē raugās daudz apspriestā "Lauku sētas" skandāliste.

Aija uzsver, ka viņa jau esot pieradusi pie pastiprinātas uzmanības, jo viņa jau agrāk gozējusies TV ekrānos šovā "Precētie pret brīvajiem" un projektā "Pirmais skūpsts".

Jāatzīmē, ka šonedēļ atklātībā nonāca ļoti pikanta fotosesija, kurā Aija "Lauku sētā" kaila iemūžināta dušā. Daudziem šova skatītājiem bildes izraisīja manāmu šoku, tomēr Aija steidz mierināt ļaudis, ka tas jau nu gan neesot tas trakākais, kas pieredzēts šovā – vienā sezonā pat esot bijis pliko skrējiens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!