Foto: DELFI

Šā gada 6. maijā par precētu vīru kļuvis vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs Artūrs Toms Plešs. Viņš salaulājies Ogres dzimtsarakstu nodaļā šaurā tuvinieku lokā, raksta žurnāls "Privātā Dzīve".

Esošās valdības jaunākais ministrs Plešs apprecējies ar savu mīļoto sievieti Madaru, ar kuru kopā ir jau vairāk nekā septiņus gadus. Klusajā ceremonijā Ogrē klāt bija tikai mīlnieku tuvākie cilvēki. Liecinieku statusā – pāra draugi Miks un mūziķis Ralfs Eilands.

Kā "Privātajai Dzīvei" stāsta Plešs, viņi ar sievu vēlējušies vienkāršas un sirsnīgas kāzas bez ārišķībām, tāpēc pasākumam lielas naudas tērējuši nav. "Mums nebija pasaulslavena zīmola uzvalks un kleita, taču tērpi tāpat bija ļoti gaumīgi. Arī limuzīna mums nebija, braucām ar savu auto. Tādā ziņā man ar sievu labi saskan, jo neesam uz ārišķībām," skaidro Plešs.

30 gadus vecais ministrs ar Madaru, kura pēc kāzām pārgājusi vīra uzvārdā un nu ir Madara Pleša, iepazinies draugu kompānijā kādā pasākumā. "Satikāmies, ieskatījāmies viens otram acīs un sapratām, ka no tā brīža mūsu ceļi ies kopā ļoti ilgu laiku," viņš teic.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!