Foto: DELFI

Sestdienas, 31. janvāra, agrā rītā bārā Just izcēlies pamatīgs kautiņš. Trīs jaunieši uzklupuši Latvijas galvenajam ballīšu zvēram Raivim Raspopovam (attēlā), un strīdā iejaukties nācies kluba apsargiem. Taču vēlāk Klondaikā Raspopovs piedzīvojis otro uzbrukumu.

"Piektdienas nakts ballīšu maratona noslēgumā aizgāju uz savu iecienītāko klubu Just. Pamanīju bariņu, ar kuriem man pirms divām nedēļām jau bija kašķis. Tur bija viens, kurš man kaut ko brauca virsū par manu statusu - jautāja, vai man patīk, ka par mani raksta, un tā tālāk," sarunā ar DELFI Izklaidi nakts notikumus atceras Raspopovs.

Ap pieciem rītā nelabvēļu trijotne bijusi tik iekarsusi, ka nolēmusi uzbrukt ballīšu zvēram ar dūrēm. "Viņi gaidīja mani pie tualetes un uzreiz metās virsū. Mani draugi tajā laikā bija ārējā terasē, es biju viens pats.

Šie trijatā gribēja mani nolikt pie zemes, bet dūru vicināšanā man ir diezgan liela pieredze. Vienu resno uzreiz nometu zemē. Līdz apsargi vēl paspēja atnākt, paspēju ielikt vienam čalim starp acīm tā, ka izlīmējās. Viņam ne pārāk paveicās, jo viņam bija brilles, kuras, protams, salūza.

Bet nu kurš kaujas ar brillēm?" spraigo notikumu gaitu atstāsta Raspopovs. Tajā brīdī iejaukušies apsargi, mēģinot kautiņu izšķirt un saķerot ballīšu zvēru aiz rokām. "Viens no trim uzbrucējiem paspēja vēl iesist man pa muti.

Metos viņam virsū, bet apsargi mani atgrūda malā un izveda ārā. Paskaidroju apsargiem situāciju un pateicu, lai visus trīs izsauc ārā, biju gatavs viņiem kārtīgi sadot pa galvu," stāsta Raspopovs. Pie Just gan viss beidzies ar vārdu apmaiņu, taču trijotne sekojusi ballīšu zvēram, atkal uzbrūkot Klondaikā.

"Klondaikā viens no viņiem pienāca man un pārmeta, ka esmu viņa draugam sasitis brilles un pārsitis degunu. Vārds pa vārdam, un gājām jau ārā kauties. No sākuma nogāzu viņu zemē un stingri piespiedu. Vienkārši nebija vēlēšanās vairs kauties, dusmas jau bija pārgājušas, bet, kad atlaidu vaļā, viņš vēl nelikās mierā.

Centos ar viņu runāt, bet viņš man negaidīti iesita pa aci, tad gan es sadusmojos. Izmētāju viņu pa bruģi un kārtīgi sadevu pa seju," niknumā vāroties, notikumus atceras Raspopovs.

Pēc tam gan uzbrucējs atvainojies, puiši paspieduši viens otram rokas, tualetē kopīgi nomazgājuši sejas pēc kautiņa un devušies draudzīgi iedzert.

Pēc dramatiskajiem notikumiem Raspopovs pamodies ar zilu aci un pamatīgi sapampušu dūri. Nepatīkamais starpgadījums gan nekādi netraucēs puiša ballīšu zvēra ikdienu - gluži otrādi.

"Diez vai kāds vēl uzdrošināsies man klubos nākt klāt. Kaut gan - to vienu resno es joprojām gribētu kārtīgi nodauzīt, dēļ viņa viss sanāca. Skatīšos, ko šis tagad teiks, mani ieraugot," smej Raspopovs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!