Foto: Publicitātes foto

Pievilcīgā un panākumiem bagātā vieglatlēte Laura Ikauniece saspringtajā ikdienā un treniņu grafikā atrod laiku arī attiecību kopšanai – sportiste atklājusi, ka nākamā gada vasarā viņa plāno kāzas.

"Nav jau tā, ka man visa dzīve ir tikai sports un vienīgie nākotnes plān ir saistīti tikai ar to. Šovasar ar draugu plānojam apprecēties," intervijā žurnālam Shape atklājusi 21 gadu vecā sportiste.

Viņa arī atklājusi, kā iepazinusies ar savu mīļoto Rolandu (abi attēlā) - tas noticis pēc puiša iniciatīvas, kurš nolūkotās meitenes dēļ sācis trenēties pie Ikaunieces trenera.

"Viņš gan sākumā nez kāpēc man šķita iedomīgs. Bet tad sākām sarakstīties, Rolands pēc treniņa tā neuzkrītoši piedāvāja aizvest mani mājās, tad nobraukt gar kinoteātri un apskatīties, vai nerāda kādu jauku filmu.

Pirmo filmu izvēlējos es, un tā bija briesmīga! Toreiz vēl domāju: diez ko viņš tagad par mani domās! Bet kopš tā brīža esam kopā," savu iepazīšanās stāstu atklājusi Ikauniece.

Sportistes mīļotais puisis vēl aizvien trenējas biatlonā, bet vieglatlētika viņam ir vairāk hobija līmenī - ikdienā Lauras draugs strādā par ugunsdzēsēju-glābēju, un, kā atzīst meitene, viņš ir izglābis ļoti daudz cilvēku.

Tāpat meitenei svarīgs ir puiša atbalsts sacensībās, un abus vieno arī dažādas citas intereses.

"Abi esam īsteni sportisti, jo mums ļoti patīk sacensties. Jebkurā brīdī varam sarīkot visdažādākos mačus: kārtis spēlējam uz punktiem, ziemā pikojoties sacenšamies, kurš vairāk trāpīs pa koku. Bet visādi citādi sportisti ir tādi paši cilvēki kā visi pārējie. Arī mums patīk atpūsties un ballēties," žurnālam Shape stāstījusi Ikauniece.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!