Foto: Vida Press/Instagram.com/kyliejenner/

Amerikāņu TV šovu zvaigzne Kailija Džennera (attelā), kura šovasar atzīmēja 19 gadu jubileju, jau agrāk atzinusies, ka savu izskatu uzlabojusi mākslīgi – viņai ir palielinātas lūpas. Tagad sabiedrība un mediji ķērušies klāt viņas dupsīša analizēšanai.

Kailija, kura ir slaveno Kardašjanu trejmāsiņu Hlojas, Kortnijas un Kimas jaunākā pusmāsa, aizvadītājā nedēļā savā "Instagram" foto blogā publicējusi vairākus kārdinošus foto.

Vienā no tiem Kailija iemūžināta pozā, kas viņas dupsim likusi izskatīties nesamērīgi lielam, un komentētāji metušies dedzīgi iztirzāt viņas milzu pēcpuses noslēpumu.

Daļa komentētāju sprieduši, ka, iespējams, Kailija slepus veikusi dibena palielināšanas operāciju, savukārt citi savos spriedumos bijuši pieticīgāki un prātojuši, ka jaunās sievietes brangā dupša noslēpums ir gaužām vienkāršs – "fotošops".

Obsessed with my new @fashionnova jeans 🍑Get them at FashionNova.com 😍 #ad

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Dec 27, 2016 at 6:57am PST

Tabloīdiem Kardašjanu pusmāsiņas nelabvēļu spekulācijas bijušas kā īsts deserts – tie steidz ziņot, ka viņa tiek apsūdzēta sava dibena mākslīgā uzlabošanā, un tagad atliek vien gaidīt, kad daiļava publiski aizstāvēs savu pēcpusi.

last bathroom selfie of the year 😋

A photo posted by Kylie (@kyliejenner) on Dec 31, 2016 at 12:40pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!