Foto: Mango

Aktrise un bijusī dažādu TV šovu vadītāja Dagmāra Legante (attēlā) pēc kāzām ar uzņēmēju Normundu Celmiņu un meitiņas Šarlotes piedzimšanas pērnā gada oktobrī kļuvusi pārliecinātāka par sevi un nu ar prieku izbauda dzīvi mājās.

"Meitiņas piedzimšana tomēr piesien mājām. Mans darbs tagad ir būt mammai," intervijā žurnālam Marta atklājusi Legante, piebilstot, ka par pilnīgu mājas peli nav pārvērtusies, jo joprojām turpina spēlēt izrādē Lodes pār Brodveju un iesaistījusies jauna fonda Sapnis ir dzinulis darbā, atbalstot talantīgās Latvijas sievietes un palīdzot viņām parādīt sevi, savas prasmes un sasniegumus ārzemēs.

"Ir sajūta, ka esmu atradusi savu vietu pasaulē. Jo tas, ko dod bērns, ir fantastiski," viņa atzinusi, kā arī atklājusi, ka pārliecinātāka, stiprāka un drošāka kļuvusi tieši pēc kāzām.

"Apprecēšanās noteikti sievietes un vīrieša savienību dara stiprāku - tu zini, ka uz otru vari paļauties, un viņš zina to pašu. Tāpat arī bērna piedzimšana tevi dara bagātāku. Jā, kopš meitas piedzimšanas nevienu nakti neesmu pilnībā gulējusi, bet, lai es teiktu, ka man tas apgriezis dzīvi otrādāk, nu nē.

Tas varbūt tāpēc, ka nekas netika sasteigts - viss bija plānots un gaidīts un notika, kad biju tam gatava. Un tagad ar to, ka man ir ģimene, jūtos daudz bagātāka, sievišķīgāka, pilnvērtīgāka," emocijās par ģimenes dzīvi dalījusies pazīstamā šovu vadītāja.

Pirmo gadu Legante meitiņu lielākoties audzinājusi pati, bet tagad nereti tiek izmantoti arī auklītes pakalpojumi, lai Šarlotes māmiņa varētu izrauties.

"Piemēram, kad meitiņai ir guļamais laiks, auklīte staigā ar viņu pa āru, bet es tikmēr viena aizeju uz kafejnīcu. Vēl jau gribētos izrauties, lai arī ar vīru divatā varam kaut kur aiziet," prātojusi Legante.

Legante ļoti novērtē savu vīru, kurš atbildīgi turpina rūpēties par dēliem no iepriekšējās laulības, sniedz Legantei drošības sajūtu un arī finansiāli spēj nodrošināt savu ģimeni.

"Man šķiet, vīrietim jāvar nodrošināt ģimeni. Tas nav obligāti, ka viņam jāpelna vairāk par sievieti, taču, lai ir kāds mērķis, ko viņš cenšas sasniegt. Tas nav vīrietis, kas darbu dara ķap ļap! Vai sēž mājās, skatās televīziju un saka: "Nu nē, par 500 latiem es nestrādāšu, jo jūtu, ka varu vairāk!" Bet sievietei tikmēr jāraujas trijos darbos...

Manuprāt, tas ir zem vīrieša pašlepnuma sēdēt mājās, urbināt degunu un gaidīt, kad kāds mega projekts atnāks pats," sašutumu paudusi Legante, kura uzskata, ka sievietei jāļauj būt sievišķīgai, un arī pati mājās labprāt uzņemas pavarda turētājas lomu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!