Foto: DELFI

Otrdienas, 5. novembra, pievakarē, televīzijas skatītāju novērtējumam tika sniegta raidījuma Tikai ar ielūgumiem kārtējā epizode, kurā arī šonedēļ slavenību izjokošanas rubrikā gāja raibi. Tās laikā tika izāzēti vairāki populāri ļaudis, arī bijusī televīzijas "seja" Dagmāra Legante (attēlā), kura netīšam izpļāpājās par gaidāmā mazuļa dzimumu.

Raidījuma radošā komanda par izjokošanas vietu bija izvēlējusies vienu no Riga Fashion Week ietvaros notikušajām modes skatēm, kuru apmeklēja vesela plejāde populāru un atpazīstamu latviešu.

Izjokotāja lomā iejutās kāds jauns students, kurš izlikās pazīstam populāros cilvēkus. Viņš draudzīgi devās papļāpāt ar dziedātāju Jāni Stībeli, televīzijas raidījumu vadītāju Gundegu Skudriņu un arī jau iepriekš minēto Leganti.

Puisis uzsāka sarunu ar Dagmāru, taujājot, vai viņa atceras abu tikšanos. Legante ilgi prātoja un centās atcerēties, kur abi iepazinušies, taču viņas mēģinājumi nevainagojās panākumiem - komunikablais students viņai nešķita pazīstams.

Tiesa, bijusī televīzijas "seja" neatraidīja puisi un nepasūtīja viņu trīs mājas tālāk, bet gan laipni ar jaunieti patērzēja un atbildēja uz studenta uzdotajiem jautājumiem.

Kad puisis vaicāja, kad tad gaidāms Dagmāras mazulis un kāds ir bērniņa dzimums, Legante draudzīgi pastāstīja, ka ģimenē šogad ienāks vēl viena meitenīte.

Savukārt, kad puisis Legantei pastāstīja, ka viņa tikusi izjokota un abu saruna nofilmēta ar slēpto kamera, Dagmāra šo ziņu uztvēra ar humoru un pasmējās, nemaz nebēdājot, ka tikusi izāzēta un netīšām izpļāpājusies, vien noteica, ka beidzot arī viņa iekļuvusi Tikai ar ielūgumiem slavenību izjokošanas rubrikā.

Legantes gaidāmā mazuļa tēvs ir viņas laulātais draugs Normunds Celmiņš. Jau vēstīts, ka abi apprecējās 2010. gadā Kukšu muižā. Tā paša gada oktobrī pasaulē nāca abu pirmdzimtā meita Šarlote.

Savukārt ziņas par to, ka Legante atkal ir stāvoklī, pašmāju medijus pāršalca jūlija izskaņā, taču viņa par gaidāmo mazuli līdz šim vairījusies stāstīt publiskajā telpā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!