Foto: Vida Press
Lai arī kas tiktu teikts un solīts pie altāra, vēsture apliecina, ka scenārijs "ilgi un laimīgi līdz mūža galam" ne vienmēr piepildās, īpaši jau šovbiznesa aprindās. Turklāt slaveno un bagāto ļaužu mīlas dzīves peripetijās arī netrūkst skumju un vienlaicīgi arī komisku piemēru, kad laulība ilgusi vien dažas dienas. "Delfi Izklaide" apkopojusi dažus no šiem sabiedrībā zināmajiem antirekordistiem, kuri apgredzenojušies, bet pusotras nedēļas laikā jau steiguši šķirties.


Nikolass Keidžs pēc četrām dienām pieprasa anulēt laulību

Foto: Vida Press

Šopavasar ziņu virsrakstos nonāca 55 gadus vecais Holivudas spīdeklis
Nikolass Keidžs
. Lasvegasā noslēgtajai laulībai ar par viņu ievērojami jaunāko grima mākslinieci Ēriku Koiki bija lemts gaužām īss mūžs – nieka četras dienas.

Izdevuma "People" rīcībā nonāca tiesu dokumenti, kas liecināja, ka Keidžs 27. martā pieprasījis anulēt viņa laulību. Oficiālie papīri liecināja, ka savienība Lasvegasā bija noslēgta četras dienas agrāk.

Pāris nekādus sīkākus komentārus presei tobrīd nesniedza, tomēr Keidžs kādā intervijā vasaras izskaņā ieminējās, ka "es par to nevēlos runāt, jo es biju diezgan apbēdināts par to, kā viss iegrozījās".

Paparaci Keidžu kopā ar Koiki pirmoreiz kopā piefiksēja pērn pavasarī Puertoriko. Abi savas attiecības centās lieki neafišēt.

Keidža privātā dzīve bijusi visai raiba. Aktieris ir bijis precējies trīs reizes. Viņa pirmā laulība ar aktrisi Patrīciju Arketi ilga no 1995. gada līdz 2001. gadam. Gadu pēc šķiršanās no pirmās sievas Keidžs mija gredzenus ar Elvisa Preslija meitu Lizu Mariju Presliju, bet šī savienība ilga tikai divus gadus.

Savukārt aktiera trešā laulība bija ar Alisu Kimu. Kāzas tika svinētas 2004. gadā, gadu vēlāk pieteicās abu kopīgais dēliņš Kals-Els. 2016. gadā mediji ziņoja, ka laulība tiek šķirta. Keidžam ir arī 28 gadus vecs dēls no viņa agrākajām attiecībām.

Britnija Spīrsa – precēta sieva 55 stundas

Foto: Vida Press

Savas slavas zenītā 2004. gadā īsteni skandalozu medusmaizi tabloīdiem sarūpēja amerikāņu popdziedātāja
Britnija Spīrsa
, kura Lasvegasā spontāni apprecējās ar savu bērnības draugu Džeisonu Alenu Aleksandru (abi attēlā).

Ir vairākas amerikāņu komēdijas, kurās divi pretējā dzimuma draugi sirsnīgi bauda Lasvegasas naktsdzīvi un pamatīgā žvingulī attopas kādā nelielā kapeliņā, kur viņus salaulā Elvisa Preslija parodētājs. Lai arī cik klišejiski tas neizklausītos, tieši tā apmēram arī notika ar Britniju.

Tiesa, drīz pēc kāzām Britnija steidza uz tiesu un lūdza laulību anulēt. Dziedātāja aizbildinājās, ka viņa precību brīdī neesot bijusi spriestspējīga. Pēc 55 stundām abi jau bija kļuvuši par šķirteņiem.

Tajā pašā gadā Britnija apprecējās otro reizi. Viņa mija gredzenus ar dejotāju Kevinu Federlainu, ar kuru viņai ir arī divi kopīgi dēli. Arī šai savienībai nebija lemts pārāk ilgs mūžs – tā izjuka pēc trim gadiem.

Sieva Denisu Hoperu 'atšuj' pēc astoņām dienām

Foto: Vida Press

Amerikāņu aktieris Deniss Hopers savā mūžā paguva apprecēties četras reizes, bet vislielāko skandālu izraisīja otrā laulība ar amerikāņu dziedātāju un komponisti Mišelu Filipsu (abi attēlā).

Nostāsti vēsta, ka aktieris lietojis narkotikas un dažādas apreibinošas vielas un nākamajā rītā pēc kāzām joprojām bijis tik appīpējies, ka nav atpazinis savu jauno sievu. Pēc astoņām dienām laulība tika šķirta.

Lai gan sīkākas šķiršanās detaļas nav zināmas, pats Hopers dažās intervijās stāstījis, ka Filipsa pieprasījusi šķiršanos, jo nav bijusi mierā ar vīra nedabisko un nekad neremdināmo seksuālo apetīti.
Foto: Vida Press

Elektrai un Rodmenam 'alus brilles' nokrīt pēc deviņām dienām

Foto: Vida Press

Par pagājušā gadsimta deviņdesmito gadu sekssimbolu dēvētā aktrise un modele Karmena Elektra pavisam īsu brīdi savulaik bija precējusies ar amerikāņu basketbolistu, tobrīd par slikto puisi dēvēto Denisu Rodmenu (abi attēlā).

Laulība, kas tika noslēgta zīmīgā datumā – 14. februārī –, ilga vien deviņas dienas, un arī šajā gadījumā pie spontānas apgredzenošanās bija vainojamas vētrainas izklaides grēku pilsētā Lasvegasā.

1998. gadā pēc trakulīgas nakts uzdzīves pāris no rīta attapās precētas sievas un precēta vīra statusā. Kad abi karstgalvji bija kaut cik atžirguši, izgulējuši reibumu un pārvarējuši paģiras, viņi nolēma šķirties.

Rodmens pieprasīja laulības anulēšanu, kā iemeslu minot to, ka viņš neesot bijis pie pilnas apziņas un vispār nemaz neatceroties, ka salaulājies. Savukārt Elektra apgalvoja, ka impulsīvi apprecējusies, jo bijusi dziļās sērās pēc savas mammas un māsas nesenajām bērēm.

Šēra un Gregs Olmens laulībā iztur deviņas dienas

Foto: Vida Press

Drīz pēc šķiršanās no sava pirmā vīra, mūziķa Sonija Bono, amerikāņu dziedātāja un aktrise Šēra apprecējās otro reizi.

1975. gada 30. jūnijā, vien četras dienas pēc tam, kad oficiāli tika izšķirta Bono un Šēras laulība, dziedātāja iestūrēja laulības ostā ar mūziķi Gregu Olmenu (abi attēlā).

Deviņas dienas pēc kāzām Šēra iesniedza šķiršanos, par iemeslu minot vīra pārmērīgo aizraušanos ar narkotikām un alkoholu.

Dažus mēnešus pēc šķiršanās abi atkal atjaunoja attiecības, tomēr pie altāra nesteidza viens otram zvērēt mūžīgu mīlestību. 1976. gadā pasaulē nāca abu kopīgais dēls Elaidža Blu, un drīz pēc tam viņa vecāki nolēma pavisam pārtraukt attiecības.

Jāpiemin, ka Šēra arī pirmajā laulībā laida pasaulē bērnu. Viņa mūziķim Bono dāvāja meitu, kura tagad gan pazīstama kā vīrietis vārdā Čezs Bono.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!