Foto: Vida Press

Mēnešiem ilgi kuluāros klīda runas, ka Kardašjanu dinastijas jaunākā pārstāve, trejmāsiņu Kimas, Hlojas un Kortnijas pusmāsa Kailija Džennera ir pirmdzimtā gaidībās. Visbeidzot noslēpumainības plīvurs kritis – daiļaviņa izplatījusi publisku paziņojumu, ka viņa kļuvusi par māti.

Priecīgos jaunumus jaunā māmiņa plašākai sabiedrībai pavēstījusi ar sociālo tīklu starpniecību. "Man ir ļoti žēl, ka es visu šo laiku jūs turēju neziņā. Es apzinos, ka jūs esat pieraduši būt kopā ar mani it visā, ko es piedzīvoju. Tomēr grūtniecība bija tas, ko nevēlējos atklāt visai pasaulei," savus fanus "Instagram" tīklā uzrunājusi 20 gadus vecā Kailija, norādot, ka viņa vēlējusies pienācīgi sagatavoties māmiņas lomai, kā arī nav vēlējusies vēl nedzimušajam bērninam sagādāt lieku stresu.

"Es novērtēju savus draugus un ģimeni, kas man palīdzēja šo īpašo laiku padarīt tik privātu, cik vien iespējams. Man skaistā un veselīgā meitiņa piedzima 1. februārī, un es nespēju vien sagaidīt, kad ar šo svētību varēšu padalīties. Paldies par sapratni," savu paziņojumu noslēgusi Kailija

Visu grūtniecības laiku Kailija vairījās no saviesīgu pasākumu apmeklēšanas un iziešanas sabiedrībā, bet svētdien, 4. februārī, viņa "YouTube" tīklā publiskojusi aizkustinošu video, kas ļauj ielūkoties noslēpumainajā gaidību laikā. Sižets nepilnas diennakts laikā jau noskatīts vairāk nekā 19 miljonus reižu.

Kailijas meitas tēvs ir amerikāņu reperis Treviss Skots. Plašāka sabiedrība par abu romantiskajām attiecībām uzzināja aizvadītā gada pavasarī.

Jāatzīmē, ka nesen trešo reizi par mammu kļuva arī Kailijas pusmāsa Kima – surogātmāte laida pasaulē viņas trešo bērnu. Tāpat arī gaidībās ir Kailijas otra pusmāsa Hloja Kardašjana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!