Lielbritānijas prinča Viljama laulātā draudzene, Kembridžas hercogiene Katrīna ir nogādāta slimnīcā, jo sākušās otrā mazuļa dzemdības, vēsta BBC.

Hercogiene ar automašīna nogādāta uz Sv. Mērijas slimnīcas Lindo spārnu Londonas rietumos, kur pasaulē nāca karaliskā pāra pirmais bērniņš – Džordžs.

Slimnīcā karaliskais pāris ieradās sestdienas rītā ap pulksten , pēc Latvijas laika ap pulksten 8:00.

Mazulim pasaulē bija jānāk sestdien, 25. aprīlī, bet vēl otrdien Keita redzēta, pie auto stūres izbraucot no Bekingemas pils, lai vestu pirmdzimto princi Džordžu uz baseinu.

Tikmēr pie slimnīcas karaliskās ģimenes fani ievākušies teltīs un nodrošinājušies ar pārtikas un suvenīru krājumiem, lai nepalaistu garām lielo brīdi.

Lai uzmundrinātu gaidītājus, pie viņiem paviesojušies ne tikai Viljama un Keitas līdzinieki, bet arī gaidāmā mazuļa vectētiņa - prinča Čārlza - un viņa laulātās draudzenes Kornvolas hercogienes Kamillas līdzinieki.
Jau vēstīts, ka pērnā gada jūlijā savu pirmo jubileju svinēja Katrīnas un Viljama pirmdzimtais - mazais princis Džordžs, kurš pēdējā gada laikā uzskatāms par vienu no slavenākajiem un vairāk fotografētākajiem bēbjiem pasaulē.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!