Foto: F64
Dejotājai un sabiedrības dāmai Lienei Skulmei pērnais gads nebija veiksmīgākais dzīves posms – sabiedrības degpunktā nonāca viņas un aktiera Andra Buļa romāniņš, kas beidzās ar visnotaļ neglītu netīrās veļas publisku mazgāšanu

Pēc šķiršanās no Buļa pievilcīgās trīs meitu māmiņas vārds tika saistīts ar laulības krahu piedzīvojušo uzņēmēju Māri Gavaru, bet apstiprinājumu šīs runas nav guvušas.

Pēc Lienes bijušā priekšnieka, Saeimas deputāta Hosama Abu Meri laulības ar bijušo iekšlietu ministri Lindu Mūrnieci šķiršanas sparīgi uzvirmoja mēļu trīšana, ka, iespējams, šīs savienības izjukšanā bijusi vainojama Liene.

Likteņa daudz šaustītā sieviete sociālajos tīklos neslēpa sašutumu par šīm publikācijām, norādot, ka "žurnālistu visatļautībai nav robežu, un nav neviena šajā valstī, kas mūs pasargātu no meliem un nomelnošanas", un retoriski taujāja, "kā var atļauties rakstīt to, kas ienāk prātā un spēlēties ar cilvēku dzīvēm".

Lai pieliktu punktu šiem spriedelējumiem, aizvadītās nedēļas izskaņā Liene "Facebook" profilā nomainījusi attiecību statusu, paziņojot, ka ir aizņemta sieviete. Tiesa, sava jaunā sirdsāķīša vārdu viņa vismaz pagaidām nolēmusi paturēt noslēpumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!