Foto: DELFI/Privātais arhīvs

Pērn rudenī plašu ažiotāžu pašmāju publiskajā telpā izraisīja dīdžejmeitene un dziedātāja Liene Ušakova, kura atmaskoja afēristu Ronaldu Alpi. Atklājās, ka precētais divu bērnu tēvs, slēpjoties aiz izdomātiem vārdiem, apkrāpis un nekrietni izmantojis kuplu sieviešu pulciņu. Ne tikai Lienei, bet arī citām sievietēm sava naivuma dēļ joprojām nākas saskarties ar Ronalda netīro darījumu sekām.

Otrdien, 5. februārī, Liene "Facebook" publiskojusi video, kurā apsveikusi Ronaldu ar ģimenes pieaugumu. Tiesa, bērniņu laidusi pasaulē nevis viņa sieva, pašmāju šovā "Latvijas princese" savulaik iepazītā Monta Zuke, bet gan viena no sievietēm, kuru viņš savaldzinājis, piekrāpis un apmānījis.

Tāpat arī Liene atklājusi, ka saņēmusi no bankas paziņojumu, kurā viņai lūgts iesniegt "pamatojošus dokumentus saistībā ar darījumiem manā kontā un norādīt saikni ar šādām tādām personām, lai novērstu noziedzīgi iegūtu līdzekļu legalizāciju un terorisma finansēšanu".

Kā atklājusi Liene, viņai jādodas uz banku rakstīt "lielo iesniegumu". Tāpat arī sieviete pastāstījusi, ka Ronalds, kurš sevi dēvē visdažādākajos vārdos, viņu sociālajos tīklos nobloķējis, tāpēc viņai nav iespējas ar krāpnieku sazināties.

Liene mudinājusi Ronaldu uzņemties atbildību par saviem darbiem un norādījusi, ka savā iesniegumā bankā negrasās melot par viņa netīrajiem darījumiem un afērām.

Tāpat arī viņa pieminējusi, ka ir saglabājusi ekrānšāviņus no sarakstēm un citus pierādījumus, kas apliecina Ronalda krāpnieciskās darbības, un aicinājusi vīrieti beidzot pārstāt visiem melot.

Atgādinām, ka pēc tam, kad Liene pērn nāca klajā ar paziņojumu par Ronalda afērām, arī bariņš citu sieviešu atzinās, ka precētais kundziņš viņas savaldzinājis, izmantojis un pievīlis. Turklāt viena no meitenēm, kura vēlējās palikt anonīma, apgalvoja, ka gaidot Ronalda bērnu.
Pats stāsta vaininieks pašmāju presei taisnojās, ka pagātnē esot kļūdījies, tomēr arī Liene neesot balta un pūkaina. Ronalds apgalvoja, ka daiļava meklējot lētu slavu. Šie vārdi pamatīgi nokaitināja Ušakovu, un viņa virtuālajā vidē nāca klajā ar telefonsarunu ierakstiem, kuros bija dzirdams, kā afērists viņai stāsta kārtējos melus, lūdzas, lai viņa izdzēš savu ierakstu "Facebook", pat piesolot naudu, un visādi citādi cenšas pierunāt sievietei pilnas ausis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!