Foto: Privātais arhīvs

Svētdienā, 26. jūlijā, Liepājā notikusi kāda īpaša satikšanās. Latvijas šobrīd slavenākais basketbolists Kristaps Porziņģis saticis pašmāju mūzikas zvaigzni ar vairāku gadu pieredzi Kristīni Miljoni, Kristin Million, Crystal jeb Zemturi (abi attēlā). Tikšanās iemūžināta amizantā foto.

"Lūk, tik daudz ir puse no metra," publicējot sociālajos tīklos abu kopbildi, abu augumu atšķirību uzsvērusi dziedātāja. Kristīnes fani uzreiz metušies sajūsmināties par abu augumu atšķirībām, smejoties, ka dziedātāja laikam "sarāvusies".

Kristīne atklājusi, ka ar viņas garumu viss joprojām pa vecam - vienkārši slavenais basketbolists esot divus metrus un 16 centimetrus garš, tāpēc abi blakus izskatās visnotaļ amizanti.

Abu zvaigžņu tikšanās notikusi Liepājā, kas ir Latvijas uzlecošās basketbola zvaigznes dzimtā pilsēta. Savukārt Kristīne, kura ilgu laiku bijusi Rīgas meitene, jau vairākus mēnešus Liepāju sauc par savu pilsētu.

Pagaidām nav zināms, kāds bijis zvaigžņotās tikšanās iemesls, taču skaidrs, ka cerībām par jaunu šovbiznesa pāri nav pamata - simpātiskā Kristīne jau labu laiku ir aizņemta meitene.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!